Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğundan Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğundan Örnek Davranış

Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğundan Örnek Davranış

Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu (GÜFOT) öğrencileri ve eğitmenleri, üniversite içerisindeki boş arazilere Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı anısına 95 meşe fidanı dikti.

15.12.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu (GÜFOT) öğrencileri ve eğitmenleri, üniversite içerisindeki boş arazilere Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı anısına 95 meşe fidanı dikti.

GAÜN 80. Yıl Kültür Merkezi'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren GÜFOT, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı anısına üniversite içerisinde önceden belirledikleri alanlara 95 meşe fidanı dikerek bu boş arazilerin değerlendirilmesi konusunda örnek oldu. Fidan dikimine katılan öğrenciler, hem doğaya katkı sağladıkları hem de Gaziantep'in en önemli gününü bu şekilde kutladıkları için duydukları mutluluğu ifade etti.

"Çalışmalarımız devam edecek"

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında konuşan GÜFOT Eğitmeni Sedat Öztürk, "Bu sene Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünü kutluyoruz. Okulun içerisindeki boş arazilerin değerlendirilmesi ve öğrencilerimizin bu tür şeylere teşvik edilmesi açısından güzel bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum. Umarım bu şekilde az da olsa arkadaşlarımıza farkındalık kazandırmışızdır. Buna benzer etkinliklerimiz devam edecek'" şeklinde konuştu.

Öztürk, fidanların temin edilmesi konusunda yardımcı olan Gaziantep Orman İşletme Müdürü Köksal Kaya'ya, fikir ve destek konusunda yardımlarını esirgemeyen Orman İşletme Şefi Resul Eken'e teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

GÜFOT Akademik Danışmanı Aykut Barazi, öğrencilerin sosyalleşebilmeleri, daha duyarlı bireyler haline gelmeleri, dünyaya farklı bir pencereden bakabilmeleri, bakış açılarını geliştirmeleri açısından GAÜN 80. Yıl Kültür Merkezinin her türlü desteği sağladığını söyleyerek, gerek Fotoğraf Topluluğuna gerekse de diğer topluluklara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Üniversitesi Fotoğraf Topluluğundan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement