Gaziantep Üzüm Yüklü Kamyonet Devrildi 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep Üzüm Yüklü Kamyonet Devrildi 2 Yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan üzüm yüklü kamyonet, bariyerlere çarptıktan sonra devrildi.

13.08.2018 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan üzüm yüklü kamyonet, bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Kazada 2 kişi hafif yaralanırken, 3 ton üzüm de yola saçıldı. Kaza, öğleden sonra İslahiye- Nurdağı yolunun 16'ncı kilometresinde meydana geldi. İslahiye'den yüklediği üzümleri Şanlıurfa'ya götürmek için hareket eden Mahmut Diril (42) yönetimindeki 63 HA 195 plakalı kamyonet, Kozdere kavşağında iddiaya göre, önüne aniden çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. Bu sırada kontrolden çıkan kamyonet, yaklaşık 200 metre ilerledikten sonra bariyerlere çarparak, devrildi. Kazada sürücü Mahmut Diril ile yanında bulunan Enes Baldemir (49) hafif yaralanırken, kasadaki 3 ton üzüm de yola saçıldı. Yaralılar, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlilerince ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle 2 saat ulaşıma tek yönlü kapanan yol, saçılan üzümlerin toplanıp, aracın çekilmesinin ardından tekrar açıldı.

Gaziantep Üzüm Yüklü Kamyonet Devrildi 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep Üzüm Yüklü Kamyonet Devrildi 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kastamonu'da Kasten Yaralama ve Gasp Şüphelisi Tutuklandı
    16:48 Kastamonu'da Kasten Yaralama ve Gasp Şüphelisi Tutuklandı

    Araç ilçesinde bir kişinin yaralanması ve gasbedilmesi olayıyla ilgili olarak tutuklama gerçekleştirildi. Zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten yaralama ve gasp' suçundan tutuklandı.

  • İzmir'de kavga sonucu bıçaklanan genç hayatını kaybetti
    16:44 İzmir'de kavga sonucu bıçaklanan genç hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan bir kavgada arkadaşı tarafından bıçaklanan 17 yaşındaki genç, hastanede hayatını kaybetti. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansırken, anne uyuşturucunun olayın sebebi olduğunu belirterek suçluların en ağır cezayı almasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Otobüsteki yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullandı
    16:35 Otobüsteki yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ifadeler kullandı

    Bir otobüste kayda geçen görüntülerde, bir yolcu yabancı uyruklu kadına yönelik ayrımcı ve sert sözler söyledi. Kadının şaşkınlıkla karşılık verdiği olayda, siyahi 2 kişinin başlarını öne eğdikleri de dikkat çekti. Tartışma sözlü olarak devam etti ve kimse fiziki bir müdahalede bulunmadı.

  • CHP'li başkanın kızı Çankaya Belediyesi'nde başkan yardımcısı oldu
    16:21 CHP'li başkanın kızı Çankaya Belediyesi'nde başkan yardımcısı oldu

    CHP'li Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kızı Tutku Kurt Bayyurt, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Atama liyakat konusunu bir kez daha gündeme getirirken konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.


Advertisement