GAZİANTEP VALİSİ GÜL: 4 BİN PERSONEL GÖREVDE - Son Dakika
Güncel

GAZİANTEP VALİSİ GÜL: 4 BİN PERSONEL GÖREVDE

GAZİANTEP Valisi Davut Gül yeni yıl dolayısıyla kentteki emniyet ve jandarma görevlilerini ziyaret etti.

31.12.2021 22:53  Güncelleme: 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZİANTEP Valisi Davut Gül yeni yıl dolayısıyla kentteki emniyet ve jandarma görevlilerini ziyaret etti.

Vali Gül, Şehitkamil ilçesindeki Durmuş Aykaç Polis Merkezi Amirliği ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, görevli personellerle sohbet etti, ayrıca görevli bir personel telsizden Vali Gül'ün yeni yıl mesajını personellere iletti. Vali Gül, Ekrem Kurtoğlu Polis Merkezi ziyaretinde ise, İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ile telekonferans yöntemi ile konuşarak kentteki son durum ile ilgili bilgiler verdi.

4 BİN PERSONEL SAHADA

Vali Gül, ziyaretlerin ardından gazetecilere, yeni yılın sağlım ve mutluluk getirmesini diledi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk olmadığını dile getiren Gül, kentte polis ve jandarma olarak toplamda 4 bin personelin görev yaptığını belirtti.

Vali Gül, '2021 yılını şükürler olsun kazasız belasız atlattık. İnşallah bu gece ve bundan sonraki süreci de kazasız belasız atlatacağız. İçişleri Bakanlığımızın yılbaşı tedbirleri vardı. Gaziantep'te emniyet ve jandarma boyutu ile 4 bin civarında mesai arkadaşımız bu gece görev yapacak. Bunun yanında İtfaiye zabıta ve sağlık hizmetleri başta olmak üzere 24 saat bütün hizmetler devam edecek. Şu anda da görevli personellerimizi ziyaret ediyoruz. Onların yeni yıllarını tebrik ederek, iş ve işlemleri denetlemiş oluyoruz' diye konuştu.

Öte yandan Vali Gül'e ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan eşlik etti.

GAZİANTEP VALİSİ GÜL: 4 BİN PERSONEL GÖREVDE
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel GAZİANTEP VALİSİ GÜL: 4 BİN PERSONEL GÖREVDE - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement