Gaziantepli Ressam Şaban Pala 4'üncü Kişisel Sergisini Açtı - Son Dakika
Güncel

Gaziantepli Ressam Şaban Pala 4'üncü Kişisel Sergisini Açtı

Gaziantepli Ressam Şaban Pala 4\'üncü Kişisel Sergisini Açtı

Gaziantepli ressam Şaban Pala 4'üncü kişisel sergisini açtıGAZİANTEP'te, ressam Şaban Pala, 'O Güzel İnsanlar' ismini verdiği dördüncü kişisel sergisinin açtı.

14.05.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepli ressam Şaban Pala 4'üncü kişisel sergisini açtı

GAZİANTEP'te, ressam Şaban Pala, 'O Güzel İnsanlar' ismini verdiği dördüncü kişisel sergisinin açtı.

Tekerekoğlu Sanat Galerisi'nde açılan sergiye yazarlar, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. Ressam Pala, 41 portreden oluşan sergisinin açılışında, "Ben 2 yıl önce Gaziantep'ten ayrılarak İstanbul'a yerleştim. Sonra burada bıraktığım güzel insanlar aklıma geldi. Onlara öldükten sonra arkalarından 'iyi insanlardı' diyebilirdim ama bu sergimle o güzel insanların hepsini yüzüne 'siz güzel insanlarsınız' diyorum. Bu şehirde gerçekten güzel, yiğit, mücadeleyi bırakmayan insanlar var. Hepiniz hoş geldiniz" dedi.

Sergiye katılan ve portresi ressam Pala tarafından resmedilen yazar Faruk Bildirici de duygulandığını belirterek, "Ben bu kentte doğdum büyüdüm. Bu kentin toprağı beni bu günlere getirdi. Şaban'ı da ben bu topraklarda tanıdım lise yıllarından arkadaşım. Bu kadar yıldan sonra beni o güzel insanların arasına katması benim içimdeki var olan rengi yada renksizliği bu renklerle tuvale yansıtmasından onur duydum. O nedenle sergide ki her yüzde kendimi buldum çünkü sergideki her yüz bu kentin bir parçası" diye konuştu.

Serginin 30 Mayıs tarihine kadar açık olacağı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepli Ressam Şaban Pala 4'üncü Kişisel Sergisini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement