Gaziantepliler 10.Frankfurt'ta Kültür ve Dayanışma Gecesi'nde Buluşuyorlar - Son Dakika
Güncel

Gaziantepliler 10.Frankfurt'ta Kültür ve Dayanışma Gecesi'nde Buluşuyorlar

Gaziantepliler 10.Frankfurt\'ta Kültür ve Dayanışma Gecesi\'nde Buluşuyorlar

Geleneksel Gaziantep Kültür ve Dayanışma Eğlence Gecesi'ne Almanya'nın birçok kentinde yaşayan Gaziantepliler Frankfurt'ta buluşuyorlar..

14.11.2016 08:38  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Kasım 2016'da Frankfurt Saalbau Kültür Merkezi'nde (Saalbau -Titus/ Nordwest Zetrum Limescorso 8/ 60439 Frankfurt a. Main) adresinde düzenlenecek gecenin tüm gelirleri Gaziantep'te İşitme Engelli çocuklara bağış yapılacağı açıklandı.

Frankfurt Gaziantep Dernek Başkanı Ökkeş Toy, "Dayanışma inceliktir. "Gelin, 19 Kasım 2016 'da 10. Frankfurt- Gaziantep Kültür ve Dayanışma Gecesi'nde buluşalım. Hemşerilerimizi, Gaziantep Dostlarını ve Tüm Güzel İnsanları aramızda olmaya çağırıyoruz. "Birlikten güç doğar" unutmayalım "Avrupa'da yaşayan hemşehrilerimiz arasında birlik,beraberlik ve dayanışma duygularının geliştirilmesini hedefliyoruz dedi". Türk ve Alman siyasetcilerinin onur konuğu olacağı gecede, Almanya'ya komşu olan ülkelerden Fransa, Belçika ,Hollanda, Avusturya ve İtalya'daki hemşehrilerimizde katılacaklar dedi.

Düzenlenecek gecede, Gaziantep Tanımtım Filmi, Gaziantep Tarihi ve Kültürü hakkında bilgi, Gaziantep El sanatları sergisi, Gaziantep Tarihi Fotoğraf gösterisi , Türk Hat sanatı ( Kaligrafi ) , Damaklara lezzet "Gaziantep Yemekleri ve Baklavası", Gaziantep'in sevilen ve vazgeçilemez sanatçısı Faruk Lök, POP star yarışmalarının yıldızı Adnan Orhan ve yorumuyla dillere destan Vildan Keçecioğlu katılacağı belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantepliler 10.Frankfurt'ta Kültür ve Dayanışma Gecesi'nde Buluşuyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement