Gaziantepspor-Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika
Yerel

Gaziantepspor-Beşiktaş Maçından Notlar

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu tamamlayan ve ligi 5. sırada bitirmesi kesinleşen Beşiktaş ile ligde üçüncülük mücadelesi veren Gaziantepspor karşı karşıya geldi.

21.05.2011 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak sezonu tamamlayan ve ligi 5. sırada bitirmesi kesinleşen Beşiktaş ile ligde üçüncülük mücadelesi veren Gaziantepspor karşı karşıya geldi.

Barış Şimşek'in yönettiği maçta Beşiktaş sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Siyah beyazlılarda Hilbert ve Bobo dışında yabancı futbolcular forma giymedi. Beşiktaş'ta sakat, cezalı ve izinli futbolcularının çokluğu nedeniyle 12 futbolcu kadroda yer almazken, A2 takımından 7 oyuncu 18 kişilik kadroya dahil edildi.

Siyah-beyazlılarda, hafta içinde sözleşmesi feshedilen Nihat Kahveci'nin dışında, sarı kart cezalıları Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa, tedavileri süren İbrahim Toraman, Matteo Ferrari, Cenk Gönen, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Fabian Ernst, Mert Nobre ile izinli olan Guti Hernandez, Manuel Fernandes ve Hugo Almeida maç kadrosunda bulunmuyor.

Gaziantepspor'da ise sakat olan başarılı file bekçisi Karcemarskas ve Hürriyet kadroda yer almadı.

Kırmızı-siyahlı ekip, Beşiktaş'ı yenip yarıştaki rakibi Bursaspor'un cezası nedeniyle Eskişehir'de ve seyircisiz oynayacağı Gençlerbirliği maçının sonucunu bekleyecek. Son haftaya Bursaspor ile aynı puanla (58) giren Gaziantepspor, zorlu Beşiktaş maçında saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Gaziantepsporlu taraftarlar, maça büyük ilgi gösterirken, az sayıdaki Beşiktaşlı taraftar da takımlarına destek olmak için tribündeki yerlerini aldı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantepspor-Beşiktaş Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement