Gaziantepspor-Beşiktaş Notları - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor-Beşiktaş Notları

Gaziantepspor-Beşiktaş Notları

56'ncçı MAÇ GAZİANTEPSPOR ile Beşiktaş lig tarihinde 56'ncı randevuya çıktı.

07.02.2014 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

56'ncçı MAÇ

GAZİANTEPSPOR ile Beşiktaş lig tarihinde 56'ncı randevuya çıktı. İki takım arasında 1979-1980 sezonunda başlayan rekabette bugüne kadar oynanan maçtan 26'sını Beşiktaş, 11'ini Gaziantepspor kazanırken, 18 karşılaşma ise berabere bitti. 2 takımın 55 lig maçında Beşiktaş 85 Gaziantepspor ise 48 kez fileleri havalandırdı. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Beşiktaş, Hugo Almeida'nın golleriyle 2-0 kazandı.

DANY KADRODA

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray'dan kiralanan Dany Nounkeu'yu Gaziantepspor karşısında sahaya sürdü. Bilic, Ersan Adem Gülüm'ü kadroya almazken, sakatlığı bulunan Jones, Sivok ve Necip Uysal'ı da Gaziantep'e getirmedi.

CENK TOSUN 11'DE, SAPARA YEDEK

Hafta içinde transferi ile tartışma konusu olan Cenk Tosun ise Gaziantepspor formasıyla önümüzdeki sezon formasını giyeceği Beşiktaş'a karşı ilk 11'de maça çıktı. Gaziantepspor'un hafta içi Trabzonspor'dan transfer ettiği yabancı oyuncu Sapara ile Beşiktaş karşısında maça yedek olarak başladı.

GENÇ KALECİYE TİŞÖRTLÜ DESTEK

Beşiktaşlı futbolcular, maç öncesi ısınmaya A takımında dördüncü kaleci olarak antrenmanlarda yer alan ve sağ diz çapraz bağlarından sakatlandığı için ameliyat olacağı açıklanan A-2 takımı kalecisi Emre Tali'ye destek mesajı vererek çıktı. Siyah beyazlı oyuncular maç öncesi ısınmaya üzerinde genç kalecinin fotoğrafı bulunan 'Geçmiş olsun Emre Tali' yazılı tişörtle çıktı.

205 MEDYE MENSUBU TAKİP ETTİ

Beşiktaş ile Gaziantepspor arasındaki zorlu müsabakayı 205 medya mensubu takip etti. İstanbul ve Gaziantep'teki gazete ve televizyonlarda görev yapan 205 medya mensubu, karşılaşmayı saha içerisi ve basın tribününden izledi.

SİYAH BEYAZLI TARAFTARLARIN YER KAVGASI

Karşılaşmayı kale arkası tribünden takip eden Beşiktaşlı taraftarlar arasında maç öncesi yer kavgası çıktı. Taraftarların kavgası güvenlik güçleri ile diğer taraftarların araya girmesiyle sona erdi.

SEBA'YA GEÇMİŞ OLSUN PANKARTI

Maç öncesi takımlarına sevgi gösterisinde bulunan siyah beyazlı taraftarlar, Beşiktaş'ın eski başkanlarından Süleyman Seba'ya da açtıkları pankart ile 'Geçmiş olsun' mesajı gönderdi.

KARADAĞLI FUTBOLCULAR DA İZLEDİ

Gaziantepspor ile Beşiktaş arasındaki müsabakayı kentte kamp yapan Karadağ'ın futbol takımlarından Fc Lovcen takımı oyuncuları da izledi. Gaziantep'te bir süredir kamp yapan Karadağ ekibinin teknik heyet ve futbolcuları, mücadeleyi dikkatle takip etti.

1500 GÜVENLİK GÖREVLİSİ

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 350'si özel güvenlik görevlisi, bin 150'si polis memuru olmak üzere 1500 güvenlik gücü görevlendirildi. Zorla müsabakayı takip eden güvenlik güçleri, stat içi ve çevresinde maç öncesi ve sonrası yoğun önlem aldı.

TRİBÜNDE BOŞLUKLAR

Gaziantepspor taraftarları zorlu müsabakada tribünleri tam olarak dolmadı. Statta siyah beyazlılar için ayrılan bölüm Gaziantep'in yanı sıra çevre illerden gelen Beşiktaşlı taraftarlar tamamen oldurdular.

PANKARTLARLA ÇIKTILAR

Gaziantepsporlu futbolcular sahaya AFAD'ın Suriye için başlattığı 'Saha ihtiyacım var' kampanyasını anlatan, Beşiktaşlı oyuncular ise trafik kurallarına dikkatin çekildiği 'Trafk seninle güvende' yazılı pankartlarla sahaya çıkarak taraftarlarından 2 konuya duyarlı davranmaları mesajı verdi. Öte yandan her iki takım oyuncuları da sahaya yanlarında Suriyeli sığınmacıların çocukları ise çıktı.

FİKRET ORMAN GELMEDİ

Öte yandan zorlu müsabakada Başkan Fikret Orman takımını yalnız bıraktı. Müsabakayı siyah beyazlı yöneticiler şeref tribününde Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile birlikte izledi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor-Beşiktaş Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement