Gaziantepspor 'Da Kongre Yapılamadı - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor 'Da Kongre Yapılamadı

Gaziantepspor \'Da Kongre Yapılamadı

SPOR Toto Süper Lig'den 27 yıl aradan sonra TFF 1'inci Lig'e düşen Gaziantepspor'da, ertelenen Olağanüstü Genel Kurul yaşanan gerginlik ve tartışmalar üzerine Divan Kurulu tarafından tatil edildi.

06.08.2017 22:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto Süper Lig'den 27 yıl aradan sonra TFF 1'inci Lig'e düşen Gaziantepspor'da, ertelenen Olağanüstü Genel Kurul yaşanan gerginlik ve tartışmalar üzerine Divan Kurulu tarafından tatil edildi.

TFF 1'inci Lig'de mücadele edecek olan Gaziantepspor'da Olağanüstü Genel Kurul için delegeler Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda bir araya geldi. İbrahim Kızıl'ın istifasının ardından boşalan başkanlık görevine Hasan Şahin ve Mutlu Özpineci aday oldu. Geçen hafta yeterli delege sayısına ulaşılamadığı için ertelenen kongre bu defada yaşanan gerginlik ve tartışmalar nedeniyle divan heyeti tarafından tatil edildi. Divan Kurulu Başkanı Sermet Atay, divan üyeleri olarak kongrede meydana gelen tartışmalar ve gerginlik nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Kongre için Divan Kurulu oluşturulurken her iki başkan adayı da 3 er tane üye vererek bu Divan Kurulu'nu oluşturduk. Gündem maddelerinin ibrasından sonra bir delegenin Divan Başkanlığına önerge vermesi üzerine çıkan tartışmalar neticesinde olaylar büyüdü. Divan Kurulu olarak her iki başkan adayı ile görüşüp anlaşmaları konusunda kendilerini uyardık, mevzunun Gaziantepspor olduğunu anlattık. Her iki tarafta anlaşama sağlayamadı. Başkan adaylarından Mutlu Özpineci güvenlik gerekçesi ile kongrenin iptal edilmesini istedi. Ayrıca divanın 5 veya 7 kişiden oluşması gerektiğini belirtti. Bizde Divan Kurulu üyeleri olarak kongrenin yapılıp yapılmaması konusunda aramızda yaptığımız oylama sonucunda 3'er oyla eşit kaldık. Divan Kurulu olarak içinde bulunduğu şartlar nedeniyle Divan Kurulu'nu tatil etme kararı aldık. Burada yaşananlar ile ilgili tutanak tuttuk yarın bu tutanakları dernekler masasına arz edeceğiz. Bundan sonraki süreci Gaziantepspor ve dernekler masası takip edecektir."

Açıklamanın ardından Gaziantep Kalyon Stadyumu güvenlik görevlileri tarafından boşaltıldı.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor 'Da Kongre Yapılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement