Gaziantepspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Gaziantepspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında alınan 3 puandan mutluluk duyduğunu söyledi.

18.10.2014 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında alınan 3 puandan mutluluk duyduğunu söyledi. Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas ise karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırm'ı "Ben Yunus Yıldırım'ın kurallarını anlayamadım, anlayan varsa söylesin?" diyerek eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u Chicco'un 29'uncu dakikada kaydettiği tek golle mağlup eden Gaziantepspor'un teknik direktörü Okan Buruk, bu sezon kendi sahalarında ilk defa galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Zorlu ve stresli bir hafta geçirdik. Bugüne kadar sahada maç kazanamamıştık, bunu kırmak bizim için önemliydi. Çok iyi maç olmadı, maçın gereğini yaptık. Rakibe çok pozisyon vermedik. Zemin nedeniyle oyuncular topu kontrol altına almakta zorlandı. Bundan sonraki haftalar daha iyi olacak. Oyun oynamayı seviyoruz ama bunu zemin nedeniyle bugün beceremedik" dedi.

Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas ise oynan oyundan ve maçın hakemi Yunus Yıldırım'dan memnun olmadığını söyledi, şunları kaydetti:

"Bugün futbol oynanmadı, futbola benzer bir şey oynandı. Bundan sonraki maçları Yıldırım'a göre değerlendireceğiz. Ben Yunus Yıldırım'ın oyun kuralını çözemedim, çözen varsa söylesin? İki takım oyuncuları arasında neredeyse katliam çıkacaktı." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement