Gazilerden Motosikletli Şehir Turu - Son Dakika
Yerel

Gazilerden Motosikletli Şehir Turu

Gazilerden Motosikletli Şehir Turu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, ‘Gaziler Haftası’ etkinlikleri kapsamında Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri ile birlikte gazilere şehir turu attırdı.

18.09.2014 18:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, 'Gaziler Haftası' etkinlikleri kapsamında Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri ile birlikte gazilere şehir turu attırdı.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın önderliğinde 'Gaziler Sürüşü' gerçekleştirdi. Motosiklet konvoyuna, Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu önderlik etti.

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi'nde '19 Eylül Gaziler Günü' etkinlikleri kapsamında bir araya gelen Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri, yanlarına Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Yeter'i de alarak 'Gaziler Sürüşü' gerçekleştirdi.

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi'nden başlayan şehir turu; Atatürk Bulvarı, Fidanlık Karakolu, Emek Mahallesi Uzay Çatılı Pazar Yeri, Celal Doğan Parkı, Fevzi Çakmak Bulvarı, Sanko Park, Maanoğlu Köprüsü, Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Valiliği, Maarif Kavşağı, Ömeriye Camii güzergahında sona erdi.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Gaziantep Şube Başkanı Beşir Argan; Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Kaymakam Mehmet Aydın ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Yeter'e rozet taktı.

Motorlarla deneme sürüşü yapan Başkan Tahmazoğlu ve Kaymakam Aydın, daha sonra Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri ile birlikte gazileri de yanlarına alarak şehir turuna çıktı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazilerden Motosikletli Şehir Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement