Gazilerden Şehitler İçin Mevlit - Son Dakika
Güncel

Gazilerden Şehitler İçin Mevlit

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gazilerden şehitler için mevlit Hacı Bayram Veli Camii'nden detaylar Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar'ın açıklamaları Mevlit okutulması Gazilerden şehitler için mevlit Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Aylar: "Vakfımıza bağlı 14 şube ve 6 temsilciliğimizde, 'Bir Dua Kampanyamız' kapsamında şehitlerimiz için mevlit okutma programları yapacağız. Her hafta bir şubemiz bu etkinliği devam ettirecek" ANKARA - (AA) - Türkiye Gaziler Vakfı tarafından, şehitler için Hacı Bayram Veli Camii'nde mevlit okutuldu.

14.07.2016 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gazilerden şehitler için mevlit

Hacı Bayram Veli Camii'nden detaylar

Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar'ın açıklamaları

Mevlit okutulması

Gazilerden şehitler için mevlit

Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Aylar:

"Vakfımıza bağlı 14 şube ve 6 temsilciliğimizde, 'Bir Dua Kampanyamız' kapsamında şehitlerimiz için mevlit okutma programları yapacağız. Her hafta bir şubemiz bu etkinliği devam ettirecek"

ANKARA - (AA) - Türkiye Gaziler Vakfı tarafından, şehitler için Hacı Bayram Veli Camii'nde mevlit okutuldu.

İkindi namazından önce başlayan mevlide çok sayıda şehit ve gazi ailesi ile vatandaşlar katıldı. Mevlidin ardından cami bahçesinde vatandaşlara lokma tatlısı ve su ikram edildi.

Türkiye Gaziler Vakfı Genel Başkanı Lokman Aylar, şehitleri anmak için bir kampanya başlattıklarını, bu kapsamda, vakfın şube ve temsilciklerinin bulunduğu illerde mevlit okutacaklarını söyledi. İlk mevlit okutma etkinliğini, Hacı Bayram Veli Camii'nde gerçekleştirdiklerini ifade eden Aylar, "Vakfımıza bağlı 14 şube ve 6 temsilciliğimizde, 'Bir Dua Kampanyamız' kapsamında şehitlerimiz için mevlit okutma programları yapacağız. Her hafta bir şubemiz bu etkinliği devam ettirecek." dedi.

Şehitlerin aziz hatırasına duydukları saygı ve minnet nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini açıklayan Aylar, "Şehitlerimizin ruhuna bir Fatiha göndermek, onları her daim rahmet ve saygı ile anmak için böyle bir etkinlik hazırladık. Böylece hem şehitlerimizin manevi şahsı hem de onlardan geriye kalan emanetlerinin yanında olduğumuzu göstermek istedik." diye konuştu.

Aylar, vakıf olarak başlattıkları bu etkinliğin Türkiye genelinde yaygınlaşması için diğer sivil toplum kuruluşlarından da destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Gazilerden Şehitler İçin Mevlit
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazilerden Şehitler İçin Mevlit - Son Dakika


Advertisement