Gazilerden Teröre Tepki - Son Dakika
Yerel

Gazilerden Teröre Tepki

Gazilerden Teröre Tepki

Tokat’ta bir araya gelen gaziler yaşanan terör olaylarına tepkisini dile getirerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

02.04.2016 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta bir araya gelen gaziler yaşanan terör olaylarına tepkisini dile getirerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Çekenli İş Merkezi'nde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi ile Tokat Gazi ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri bir araya geldi. Basın açıklaması yapan Tokat Gazi ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Güleç, alçakça ve haince saldırı yapanları, içeride ve dışarıda terör örgütüne destek verenleri lanetlediklerini ifade ederek, "Türkiye'yi terörle dize getirmek isteyenler, bu ülkeye diz çöktürmek isteyenler, birliğini, bütünlüğünü, gücünü hedef alanlar şunu iyi bin ki bu ülke asla diz çökmez. Türkiye can evinden yönetilen silahlar karşısında geri çekilecek veya teslim olacak bir ülke asla değildir. Her şehidimiz ve gazimiz, bu toprakların ilelebet vatanımızın olduğunun, bayrağımızın inmeyeceğinin, ezanlarımızın susmayacağının, ülkemizin bölünmeyeceğinin, devletimizin yıkılmayacağının birer ispatıdır. Türkiye bizim ortak sevdamız ortak geçmişimiz, ortak geleceğimizdir. Bizleri yıldırmaya çalışan hainlere karşı daima dik duracağız" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tokat Şubesi Başkanı Bilal Özmen ise terör saldırıların tek hedefinin ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğini bozmak olduğunu ifade ederek, "Terörizmi besleyen, finanse eden ve destekçisi olan karanlık mahfiller şunu iyi bilmelidirler ki, bu tür kalleşlik barındıran şiddet eylemleri birliğimizi bozamayacak, bizi birbirimizden koparamayacak hatta birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da perçinleyecektir. Unutulmamalıdır ki bu aziz millet ilelebet payidar kalacaktır. Türkiye Muharip Gazileri Derneği Tokat Şubesi olarak inanıyoruz ki milletimiz, bu terör belasından da birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek kurtulmayı başaracaktır. Bu vesile ile muharip gaziler olarak gerekirse yine ön saflarda devletimiz ve milletimiz için mücadele etmeye hazır olduğumuzu belirtiriz. Yaşanan terör eylemlerini nefret ile kınıyor, bu hain saldırılarda hayatını kaybederek şehadet mertebesine ulaşan askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazilerden Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement