Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde İki Yeni Komisyon - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde İki Yeni Komisyon

Gaziosmanpaşa Belediyesi\'nde İki Yeni Komisyon

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta başkanlığında gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında komisyon üyeleri seçildi.

08.04.2014 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta başkanlığında gerçekleştirilen ilk meclis toplantısında komisyon üyeleri seçildi. Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi'nde iki yeni komisyon kurularak Engelliler Komisyonu ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu üyeleri belirlendi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıda, Meclis Başkan Birinci Vekili İsmail Sezer, ikinci vekil olarak da Mahmut Yeter seçildi. Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında Engelliler Komisyonu ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu adıyla da iki yeni komisyon kuruldu. Engelliler Komisyonu'na, Dilek Mercan Yılmaz, Abdullah Yılmaz, Seda Sönmez, Tuncay Topçu ve Sabiha Tüzünoğlu seçilirken, Kentsel Dönüşüm Komisyonu'na, Hidayet Erdöl, Suat Alkan, Beşir Açıkça, Adem Baylan ve Ferhat Epözdemir seçildi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Encümen Üyeliklerine ise, Mehmet Ali Diyer, Yakup Şentürk ve Aziz Demirtaş seçilirken, Meclis Divan Katipliği asil üyeliklerine Abdullah Yılmaz, Seda Sönmez ve yedek üyeliklere Hakan Kızıldağ ile Şükran Balkanlı seçildi. Zorunlu komisyonlardan Plan Bütçe Komisyonu'na Turgay Aşık, Hakan Kızıldağ, Dr. Yılmaz Özkan, Ömer Faruk Yıldız ve Cengiz Aydoğdu seçilirken, İmar Komisyonu'na; Hidayet Erdöl, Mehmet Ali Diyer, Suat Alkan, Oktay Birinci ile Ferhat Epözdemir seçildi.

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında belirlenen komisyonlar ve üyeleri şöyle; Eğitim ve Kültür Komisyonu: Seda Sönmez, Dilek Mercan Yılmaz, Turgay Aşık, Serkan Acar, Sabiha Tüzünoğlu. Hukuk Komisyonu: Murat Durukan, Beşir Açıkça, Turgay Aşık, Dilek Mercan Yılmaz, Ahmet Gürbüz. Ulaşım ve Trafik Komisyonu: Yakup İnce, Yakup Şentürk, Adem Baylan, Hakan Kızıldağ, Cantürk Gürgen. İnsan Hakları ve Çevre Komisyonu: Dilek Mercan Yılmaz, Serkan Acar, Adem Baylan, Abdullah Yılmaz, Ümit Kaplanseren. Gençlik Komisyonu: Hakan Kızıldağ, Şükran Balkanlı, Merve Çetin Çabuk, Tuncay Topçu, Altan Aygün. Trafik Komisyonu: Talat Çelik, Seda Sönmez, Ömer Faruk Yıldız, Dr. Yılmaz Özkan, Akif Altın.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta'nın doğal üye olarak katıldığı Marmara Belediyeler Birliği'ne Serkan Acar, Akif Altın, Hidayet Erdöl (yedek), Hasan Temel (yedek) üye olarak seçilirken, Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ne Serdar Zeki Çoban ve Cantürk Gürgen (yedek) seçildi. Anadolu Medeniyetler Birliği'ne ise, Hasan Turan, Altan Aygün ve Şükran Balkanlı (yedek) seçildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde İki Yeni Komisyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement