Gaziosmanpaşalılara Çok Özel Konser - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşalılara Çok Özel Konser

Gaziosmanpaşalılara Çok Özel Konser

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan ayını dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek ile karşıladı.

11.07.2013 12:27  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organize ettiği Ramazan etkinlikleriyle ünlü isimleri Gaziosmanpaşalılarla buluşturacak olan Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin belediye bahçesindeki ilk konuğu dünyaca ünlü ney ve bağlama virtüözü Ömer Faruk Tekbilek oldu. Albümleri dünya çapında yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve farklı ülkelerde önemli konserler vermiş olan, Amerika'da yaşayan usta müzisyen Tekbilek Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin organizasyonuyla Türkiye'ye gelerek Gaziosmanpaşalılara uzun süre unutulmayacak güzellikte bir gece yaşattı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının da hazır bulunduğu gece de, belediye bahçesini dolduran Gaziosmanpaşalılar, eserlerinde doğu ve batı ezgilerini folklorik ve sufi ezgilerin içinde sentezleyerek dünya çapında beğeni kazanan Ömer Faruk Tekbilek'i konseri sonrasında dakikalarca alkışladılar.

Ömer Faruk Tekbilek'le başlayan Gaziosmanpaşa'da Ramazan geceleri, Türk Sanat Müziği'nin dev sanatçısı Ahmet Özhan'ın eşsiz şarkıları, ünlü tiyatrocu ve sunucu Kenan Işık ile Bedirhan Gökçe'nin şiirleri, Nihat Hatipoğlu'nun doyumsuz sohbeti, ünlü yaşam koçu Ender Saraç'ın kaliteli yaşam ve diyet tavsiyeleri, kum sanatı gösterileri ve çocuk sinemalarıyla renkli eğlencelere sahne olacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca iftar öncesi ve sonrası tasavvuf musikisi, sema gösterileri, geleneksel tiyatro gösterileri, gönüllere hitap edecek sohbet programları ve teravih sonrası etkinlikler ile beraberliği güçlendirici, şükür dualarının edildiği ve sevgilerin kenetlendiği birçok programa ev sahipliği yapacak. İlk kez Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan ve daha sonra tüm Türkiye'de yaygınlaşan sokak iftarlarının ilki 9 Temmuz Salı günü Bağlarbaşı Mahallesi, Adsız Nefer Caddesi'nde gerçekleşecek. Daha sonra belediye bahçesinde devam edecek programlarda iftar sonrası çocuk ramazan eğlenceleri, teravih sonrasında da Bedirhan Gökçe'nin konuk olduğu şiir gecesi gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşalılara Çok Özel Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement