Gazipaşa Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Gazipaşa Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Gazipaşa Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

03.01.2018 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazipaşa Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Gazipaşa Belediyesinde görev yapan kamu çalışanlarına yönelik olan 2018-2019 yıllarını kapsayan 4. dönem Sosyal Denge Sözleşmesine, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik ile Bem-Bir Sen Antalya Şube Başkanı Adem Deveci imza attı.

Belediye binasındaki imza töreninde konuşan Başkan Adil Çelik, "Belediyemizde çalışan memurlar ve sözleşmeliler için Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesini imzaladık. Belediyemizin imkanları dahilinde en iyi ücreti verdiğimizi düşünüyorum. Yapılan bu iyileştirmenin çalışanların performanslarını arttıracağına inanıyorum. Tüm memur ve sözleşmeli personele sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Bem-Bir Sen Antalya Şube Başkanı Adem Deveci de, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyelerle el birliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atamaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazipaşa Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement