Gazişehir, Store Mağazasını Açtı - Son Dakika
Spor

Gazişehir, Store Mağazasını Açtı

TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, store mağazasını hizmete açtı.

23.09.2017 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, store mağazasını hizmete açtı.

Kulübün store mağazalarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Aydın Erbay, Gaziantep Sanko Park Alışveriş Merkezi'ndeki mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, taraftarın mağazada her türlü lisanslı ürüne ulaşabileceğini söyledi.

Koleksiyonlarında şahin ve Gaziantep Kalesi gibi kenti temsil eden tasarımlara ağırlık vermeye çalıştıklarını ifade eden Erbay, "Bundan sonraki tüm çalışmalarımızda bu doğrultuda olacaktır. Tekstil ve giyim ürünlerimizde en kaliteli kumaşlardan tercihimizi kullandık. Bunların yanı sıra tüm taraftarlarımızında bütçesine cazip gelecek şekilde, ekonomik fiyatlarla satışa çıkarıyoruz." dedi.

Ürün çeşitliliğinin de her geçen gün artacağını dile getiren Erbay, şunları kaydetti:

"Taraftarımızın kulübüne ve mağazamıza talepleri çerçevesinde, ev tekstili ürünleri (battaniye, bornoz, havlu) ilaveten kravat, terlik, parfüm, kırtasiye grubu, duvar saatleri, bayanlar için takı ürünleriyle birlikte her kesim için her şeyi sunmayı amaçlıyoruz. Bizler burada taraftarımızı memnun edecek ürünleri, buluşturmayı hedefliyoruz. Umut ediyorum ki taraftarlarımızda kulüplerinin lisanslı ürünlerini satın alarak, takımlarına destek olmayı sürdürürler."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gazişehir, Store Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement