Gazü, 26. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na Katıldı - Son Dakika
Yerel

Gazü, 26. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na Katıldı

Gazü, 26. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı\'na Katıldı

İstanbul'da, Düzenlenen 26. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na Katılan Gaziantep Üniversitesi (Gazü) Meslek Yüksek Okulu €œuygulamalı Takı Teknolojisi Programı” Standı Açtı.

25.04.2008 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, düzenlenen 26. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na katılan Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Meslek Yüksek Okulu “Uygulamalı Takı Teknolojisi Programı” standı açtı.

Uygulamalı Takı Teknolojisi Öğretim Görevlileri Remzi Öztekin ve Nuri Durucu, “Fuardaki standımız, tasarımcı Cemil İpekçi, Sevan Bıçakçı ve İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Alaattin Kameroğlu tarafından ziyaret edildi. Standımız yerli ve yabancı katılımcılarla ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Stantta öğrencilerin yaptığı takılar sergilendi, bunların arasında sedef işlemeli takılar ilgi çekmiştir” diye konuştular.

“Üniversitemiz ve programımız hakkında diğer üniversite öğretim elemanları, öğrencileri ve sektör ile görüş alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimizin staj ve mezuniyet sonrası çalışmaları için firmalarla işbirliğinin artırılması amacıyla ikili temaslarda bulunduk” diyen Öztekin ve Durucu, öğrencilerin bilgi birikimlerini arttırmak ve sektördeki fabrikalaşmayı görmeleri amacıyla Darphane, Kuyumcu Kent, Favori Kuyumculuk Fabrikası ve Kapalı Çarşı'ya geziler düzenlediklerini söylediler.

(OÇ-OÇ-Y) 25.04.2008 17:42 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazü, 26. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve Malzemeleri Fuarı'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement