Gazze'ye yardım - - Son Dakika
Güncel

Gazze'ye yardım -

Gazze\'ye yardım -

Türk Kızılay'ı Rize Şubesi ve sivili toplum kuruluşları tarafından düzenlenen kampanya kapsamında toplanan yardımlar, bir tır ile Gazze'ye gönderildi.

14.08.2014 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk KızılayRize Şubesi ve sivili toplum kuruluşları tarafından düzenlenen kampanya kapsamında toplanan yardımlar, bir tır ile Gazze'ye gönderildi.

Rize'de, yardım tırının yola çıkarılması öncesi düzenlenen törende konuşan Türk Kızılay'ı Rize Şubesi Başkanı Mehmet Nuri Gezmiş, kampanyayla 17 tonluk yardım topladıklarını, Rize halkının ve sivil toplum kuruluşlarının kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

TÜMSİAD, MÜSİAD, Beşir Derneği, Rize Karadeniz Vakfı ve hayırsever vatandaşların yardımda bulunduğunu ifade eden Gezmiş, "Gazze'deki kardeşlerimiz, dindaşlarımız yalnız değildir. Bundan sonra da acının ve ıstırabın yaşandığı her yerde Türk Kızılay'ı yardımlarına devam edecektir. Kızılay'ı yalnız bırakmayan sivil toplum kuruluşlarına ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

MÜSİAD Yönetim kurulu Üyesi Mahmut Hantaloğlu, Kızılay ile Gazze'ye yardım yapmanın acılarını az da olsa hafiflettiğini ifade ederek, "Çocukların ölmesi, Müslümanların ölümü insanları çileden çıkarıyor. Tepkimizi gösterirken insani yardımlarımızı da sürdürüyoruz. Yardımlara az da olsa sevinirken yaşanan acılar nedeniyle çok zor duygular yaşıyoruz. Türk Kızılay'ı büyük işler yapıyor. Yardımların Gazze'ye tam zamanında ulaşmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Rize Gazze'ye Yardım

Muhabir: Muhittin Sandıkçı

Yayınlayan: Murat Kaban

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazze'ye yardım - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement