Bartın ve Gaziantep'te 7 köpek zehirlenerek telef edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Bartın ve Gaziantep'te 7 köpek zehirlenerek telef edildi

Bartın'da 2'si yavru 6 köpek zehirlenerek öldürüldü. Gaziantep'te de doğumuna 10 gün kalan gebe bir köpek, zehirlenerek telef edildi.

04.12.2019 23:01  Güncelleme: 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın ve Gaziantep'te kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenen 7 köpek telef oldu.

BARTIN'DA 6 KÖPEK TELEF OLDU

Bartın'a bağlı Arıt köyünde, 2'si yavru sahipli 6 köpek, evin bahçesinde ölü bulundu.

Olay, merkeze bağlı Arıt köyü Nuhlar Mahallesi'nde meydana geldi. Köyde oturan Ahmet Topal, Mehmet Ekşi ve Satı Bayram kendilerine ait 6 köpeği evlerinin bahçesinde ölü buldu. Köpeklerin sahipleri, durumu jandarmaya bildirdi. 6 köpekten 2'sinin yavru olduğu belirlenirken, hayvanların zehirlendiği tahmin ediliyor. Köpeklerin kesin ölüm nedenini belirlemek için soruşturma başlatılırken, sahipleri şikayetçi oldu. Ölen köpekler daha sonra sahipleri tarafından gömüldü.

Bartın ve Gaziantep'te 7 köpek zehirlenerek telef edildi

GAZİANTEP'TE DE GEBE BİR KÖPEK ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde gebe bir köpek, zehirlenerek itlaf edildi. Köpeğin sahibi, komşusunu suçladı.

İslahiye ilçesine bağlı Altunüzüm Mahallesi'nde hayvancılıkla uğraşan Yılmaz Günay'a ait gebe köpek, girdiği bağda zehirlenerek telef edilmiş halde bulundu. Köpeğin sahibi Yılmaz Günay, bağ sahibi V.G.'nin bağ ve bahçeye attığı zehirli hamurlar nedeniyle köpeğin zehirlendiğini ileri sürerek, jandarmaya şikayette bulundu. İnceleme başlatan jandarma, köpeğin zehirli hamurla itlaf edildiğini doğruladı. Günay, 25 yıldır hayvancılık yaptığını ve bu zaman diliminde de 30'u aşkın köpeğin itlaf edildiğini söyleyerek, komşusu V.G.'ye tepki gösterdi. 5 yıl önce de komşusunun yaptığı zehirli hamurlar nedeniyle köpeğinin zehirlendiğini anlatan Yılmaz Günay, özür dileyip pişman olduğunu söylemesi üzerine komşusundan şikayetçi olmadıklarını ifade etti.

Bartın ve Gaziantep'te 7 köpek zehirlenerek telef edildi

Komşusu V.G.'nin 2 gün önce bağ ve bahçeye zehirli hamur atarken görüldüğünü söyleyen Yılmaz Günay, "Gebe köpeğim ölmeden 3 gün önce ağabeyim beni arayarak, komşunun bağa zehirli hamur attığını söyledi. Ben de bağa giderek yaptığım incelemede zehirli hamurları gördüm ve durumu jandarmaya bildirdim. Jandarma da V.G'yi arayarak o zehirleri kaldırması istedi. Ancak zehir tamamını toplamamış, köpeğim telef oldu. Ben de olaydan sonra bağ içine gidip yaklaşık 10 adet zehirli hamuru bir poşete koyarak jandarmaya suç duyurusunda bulundum" diye konuştu.

Yılmaz Günay, köpeğin doğumuna 10 gün kaldığını kaydederek, sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Bartın ve Gaziantep\'te 7 köpek zehirlenerek telef edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bartın ve Gaziantep'te 7 köpek zehirlenerek telef edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hakki: Sadece müslüman ülkelerde olur böyle seyler 1 5 Yanıtla
  • boşver : adam kendisine ait tarlayı ilaclamis senin köpeğinin adamın tarlasina girmesi için izin aldın mı. mülkiyet hakkı diye bir şey var biri senin evine girse ne yapardin6 0 2 Yanıtla
  • emekçi: dünya insanları boşuna BARBAR OĞLU BARBARLAR demiyorlar. 0 1 Yanıtla
  • Panter Eko: Bunları yapan yakalanıp kısırlaştırılmalı. 0 1 Yanıtla

Advertisement