Gebze Ak Partiler'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika
Yerel

Gebze Ak Partiler'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Gebze Ak Partiler\'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım

Kocaeli AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Bayırbucak Türkmenleri için yardım toplayarak Suriye’ye gönderdi.

12.02.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Bayırbucak Türkmenleri için yardım toplayarak Suriye'ye gönderdi.

AK Parti Gebze ve Darıca İlçe Teşkilatları Bayırbucak Türkmenleri için toplanan yardımları Cuma namazı sonrasında İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) aracılığıyla Suriye'ye gönderdi. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı'ndan 2 TIR, Darıca İlçe Teşkilatı'ndan da bir TIR Suriye'de bulunan Bayırbucak Türkmenleri'ne gönderildi. TIR'ların içinde battaniye ve kuru gıda olduğu belirtildi. Yardım Tırlarının gönderildiği törene, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İHH Gebze Şubesi Başkan Yardımcısı Adem Çiftçi, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "Biz komşusu açken kendisi tok olan bir millet değiliz. Komşularımızda şu an savaş var, açlık var, kıtlık var. Allah bu ümmetin birliğini ve beraberliğini sağlasın. Milletimizi dün olduğu gibi bugünde yarında ümmetin yaralarını saracaktır. Burada emeği geçen İHH ve Parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Dileriz bu savaşlar bir an evvel biter" dedi.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı tarafından Bayırbucak Türkmenleri'ne gönderilen yardım TIR'ları dualar eşliğinde Suriye'ye doğru yola çıktı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gebze Ak Partiler'den Bayırbucak Türkmenlerine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement