Gebze Anaokulu Öğrencilerinden Mehteran Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Gebze Anaokulu Öğrencilerinden Mehteran Gösterisi

Gebze Anaokulu Öğrencilerinden Mehteran Gösterisi

Anaokulu öğrencilerinden mehteran gösterisiKOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde bulunan Gebze Kroman Çelik İlkokulunda yıl sonu yaz şenliğinde anaokulu öğrencilerinden oluşan mehter takımı gösterisi büyük beğeni topladı.

18.05.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anaokulu öğrencilerinden mehteran gösterisi

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde bulunan Gebze Kroman Çelik İlkokulunda yıl sonu yaz şenliğinde anaokulu öğrencilerinden oluşan mehter takımı gösterisi büyük beğeni topladı.

Öğrenciler ile öğrenci velilerin katıldığı Yaz Şenliğinde Ana Okulu Mehteran Takımının gösterisi izleyenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Gösteriler öncesinde Kroman Çelik İlk Okulu Müdürü Zihni Aydın "Geleneksel olarak her yıl Kroman Çelik İlkokulu'nun yapmış olduğu Yaz Şenliği etkinliğinde öğrencilerimiz her yıl olduğu gibi birbirinden güzel gösteriler sergiliyor.Okulumuzun yıl içerisinde öğrenmiş oldukları oyunları, çalışmış oldukları etkinlikleri bir de velilerimizin bize katkılarını, yani oyun ve eğlence ile bize katkılarını sergilemek için böyle bir program düzenledik. Bu yapmış olduğumuz şenliğimiz 4'üncü geleneksel yaz şenliğimizdir. Bunu inşallah devam ettireceğiz.?? dedi. Yapılan konuşmaların ardından Kroman Çelik İlkokulu 4-5 yaş arası Ana Okulu öğrencilerinden oluşan Kardelen Mehteran Takımı gösteri yaptı. Ana Okulu Öğrencilerin gösterisi büyük beğeni topladı. Mehteran Gösterisinin ardından öğrenciler çuval ile balon patlatma yarışması yaptılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze Anaokulu Öğrencilerinden Mehteran Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement