Gebze'de 450 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyası ve Para Çalan 2 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Gebze'de 450 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyası ve Para Çalan 2 Şüpheli Tutuklandı

Gebze\'de 450 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyası ve Para Çalan 2 Şüpheli Tutuklandı

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, bir eve girerek toplam 450 bin TL'lik ziynet eşyası ve para çaldığı iddia edilen 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. 15 Mart'ta Gebze'de bir evden 450 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası çalındığı ihbarı üzerine Gebze ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Çalışma sonucunda hırsızlık şüphelilerinin F.A. ve S.Y. olduğu tespit edildi. Dün, şüphelilerin evlerine operasyon düzenlendi. Yakalanan 2 şüpheli, gözaltına alındı. 2 kişi, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

02.06.2023 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, bir eve girerek toplam 450 bin TL'lik ziynet eşyası ve para çaldığı iddia edilen 2 şüpheli polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

15 Mart'ta Gebze'de bir evden 450 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası çalındığı ihbarı üzerine Gebze ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Çalışma sonucunda hırsızlık şüphelilerinin F.A. ve S.Y. olduğu tespit edildi. Dün, şüphelilerin evlerine operasyon düzenlendi. Yakalanan 2 şüpheli, gözaltına alındı. 2 kişi, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze'de 450 Bin TL Değerinde Ziynet Eşyası ve Para Çalan 2 Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement