Gebze'de Silahlı Borç Kavgası: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Gebze'de Silahlı Borç Kavgası: 2 Yaralı

Kocaeli'de 2 kişi borcunu için Kenan Yılmaz'ı döverken, kavgayı ayırmaya çalışan Selami Özdemir'i ise bacaklarına ateş ederek yaraladı.

03.04.2017 15:25  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 2 kişi borcunu ödemesini istedikleri 21 yaşındaki Kenan Yılmaz'ı döverken, kavgayı ayırmaya çalışan 46 yaşındaki Selami Özdemir'i ise bacaklarına ateş ederek yaraladı.

BORÇ KAVGASINDA SİLAH PATLADI

Olay, öğle saatlerinde Adem Yavuz Mahallesi Kayı Boyu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, pastanede oturan Selami Özdemir ile Kenan Yılmaz'ın yanına gelen 2 kişi, Kenan Yılmaz'ı dışarı çağırdı. Kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi Kenan Yılmaz'dan borcunu ödemesini istedi. 2 kişi tartıştıkları Kenan Yılmaz'ı döverken, araya Selami Özdemir girdi. Bu sırada bir kişi tabancasını çıkararak 6 el ateş etti.

Selami Özdemir bacaklarından yaralanırken, olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri geldi.

BACAKLARINDAN YARALANAN ŞAHIS HASTANEYE KALDIRILDI

Bacaklarından yaralanan Selami Özdemir ile dövülen Kenan Yılmaz, 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, olayın ardından kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Gebze\'de Silahlı Borç Kavgası: 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Gebze'de Silahlı Borç Kavgası: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement