Gebze Doğa Sporları Kulübü'nden Performans Parkuru - Son Dakika
Yerel

Gebze Doğa Sporları Kulübü'nden Performans Parkuru

Gebze Doğa Sporları Kulübü'nün (GEDOKS) Osmaneli ilçesinde, 40 derece sıcaklık altında 18 kilometrelik performans parkuru gerçekleştirdiği bildirildi.

18.06.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Doğa Sporları Kulübü'nün (GEDOKS) Osmaneli ilçesinde, 40 derece sıcaklık altında 18 kilometrelik performans parkuru gerçekleştirdiği bildirildi.

GEDOKS Yönetin Kurulu Başkanı Hasan Boyacı, kentteki sivil mimari örnekleri incelediklerini ve üyeleri ile birlikte 127 rakıma sahip kuleler mevkisinden parkur başı yaparak, 18 kilometrelik Belenalan köyüne performans parkuru düzenlediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Isıkan da kentin doğa ve kültür turlarında hak ettiği değeri görmeye başladığını belirterek, Nisan-Mayıs aylarında yaklaşık 700 profesyonelin trakking, kamp, karavan ve doğa yürüyüşleri gerçekleştirdiğini kaydetti.

Ziyaretlerin ilçe ekonomisine de katkı sağladığını ifade eden Isıkan,

"Belediye olarak parkurlarımızı 24 saat doğa severlere açık tutuğumuz gibi, rehberlik hizmetini 24 saat kesintisiz vermekteyiz. 40 derece sıcağa rağmen, Aladağlar tırmanma faaliyeti öncesi performansını profesyoneller Osmaneli'nin parkurlarında deniyorlarsa, jeolojik yapı itibarıyla da ilçemiz Osmaneli bölgede tercih nedenidir. Tüm doğa severleri Osmaneli'ne bekliyoruz" dedi.

Muhabir: Saim Turan/ Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gebze Doğa Sporları Kulübü'nden Performans Parkuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement