"Gece Gelen Sıkıntı" İlk Kez Türk Telekom Müzik'te - Son Dakika
Güncel

"Gece Gelen Sıkıntı" İlk Kez Türk Telekom Müzik'te

"Gece Gelen Sıkıntı" İlk Kez Türk Telekom Müzik\'te

Ege Çubukçu'nun "Bana Ne" ve "Adı Yok" şarkılarından oluşan çalışması, 11 Mayıs'a kadar sadece Türk Telekom Müzik platformunda müzikseverlerle buluşacak.

03.05.2017 09:54  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EGE ÇUBUKÇU'NUN YENİ ÇALIŞMASI

Türkiye'de hip hop denildiğinde akla gelen önemli isimlerden Ege Çubukçu, 2017 yazını iki şarkılık yeni çalışması Gece Gelen Sıkıntı'yla karşılıyor.

Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, zengin içeriğiyle öne çıkan Türk Telekom Müzik platformunu, her geçen gün yeni sanatçı ve albümlerle güçlendirmeye devam ediyor. Platforma son katılan sanatçı, yeni çalışması ile Türk hip hop dünyasının dikkat çeken isimlerinden Ege Çubukçu oldu. Daha önce farklı sanatçılarla yaptığı çalışmalarla beğeni toplayan Çubukçu'nun iki şarkıdan oluşan çalışması "Gece Gelen Sıkıntı", 4 – 11 Mayıs tarihleri arasında sadece Türk Telekom Müzik farkıyla dinleyicilerle buluşuyor.

İKİ HİT ŞARKIYLA YAZA MERHABA

Uzun zamandır single çalışmaları ile gündeme gelen Ege Çubukçu, 2017 yazına iki yeni şarkıyla giriyor. "Gece Gelen Sıkıntı" albümünde yayınlanacak ilk klip, "Bana Ne" adlı şarkıya çekildi. Klip çekimleri, Harun Işık yönetmenliğinde Alaçatı ve Urla'da gerçekleştirildi. Albümde yer alan ikinci şarkı ise "Adı Yok". Albüm kapağında, İstanbul Modern Müzesi'nin ev sahipliği yaptığı "Gündüz, Işık, Gece" sergisinden, Emre Arolat imzalı "İstinbat" eseri yer alırken, kapak fotoğrafı ise Dilşah Güntav imzası taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gece Gelen Sıkıntı' İlk Kez Türk Telekom Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement