Gece Sokakta Yürüyenler Bile Korktu - Son Dakika
Yerel

Gece Sokakta Yürüyenler Bile Korktu

Gece Sokakta Yürüyenler Bile Korktu

Bodrum’da düzenlenen Cadılar Bayramı kutlamasında birbirinden ilginç kostümler dikkat çekti.

01.11.2016 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da düzenlenen Cadılar Bayramı kutlamasında birbirinden ilginç kostümler dikkat çekti. Gece partinin olduğu sokaktan gecen vatandaşlar kanlar içerisinde ki insanları görünce önce kortu sonra ilgi ile izledi.

Son yıllarda tüm dünyada popüler hale gelen Cadılar Bayramı kutlamalarına Bodrum da sahne oldu. Bodrum'un en renkli parti ise Avlu Bistro Bar ev sahipliği yaptı. Geleneksel hale gelen Cadılar Bayramı kutlamasına katılım oldukça yüksekti. Konukların ilginç kostümlerle katıldığı partide "En İyi Kostüm" yarışması da yapıldı. Ödüllü yarışmayı bu sene başından çivilenen bir korku filmi karakterini canlandıran mekan işletmecisi Hakan Dörter ile yaralı yüzüyle dikkat çeken eşi kazandı. Gece düzenlenen parti, Halloween pastasının kesilmesiyle başladı. Örümcek ağları ve korkutucu dekoratif öğelerle süslenen mekandaki eğlence, DJ eşliğinde gece geç saatlere kadar devam etti. Partiye katılanların korkutucu makyajlarını ise bir ortaokul öğrencisi yaptı.

Cadılar Bayramı partisini üç yıldır yaptıklarını ve artık geleneksel hale geldiğini söyleyen Avlu Bar& Bistro işletmecisi Hakan Dörter, Bodrum'un en yüksek katılımlı kutlamasına sahne olduklarını belirtti. Dörter, "Bu sene kutlamalara 120 kişi katıldı. Daha önceki yıllarda katılım çok daha yüksek oluyordu" diye konuştu. Özel gecelerde düzenlenen tematik partilerin çok eğlenceli bir havada geçtiğini anlatan Hakan Dörter, "Beyaz Parti'miz ve Oldies adını verdiğimiz gecemiz eğlence severler arasında hala konuşulan partilerdi. Bundan sonra da benzer etkinliklerle müdavimlerimizi coşturmaya devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gece Sokakta Yürüyenler Bile Korktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement