Gece Yolcuları Hayatı ve Aşkı Sorguluyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Gece Yolcuları Hayatı ve Aşkı Sorguluyor

Gece Yolcuları Hayatı ve Aşkı Sorguluyor

Gece Yolcuları yeni albümleri 'Neden?' ile Hayatı ve Aşkı sorguluyor.

26.02.2013 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GECE YOLCULARI YENİ ALBÜMLERİ 'NEDEN?' İLE HAYATI ve AŞKI SORGULUYOR !

Türk pop-rock müziğinin, kulvarındaki en büyük gruplarından Gece Yolcuları uzun süren albüm hasretine son vererek, 9 pırıl pırıl şarkıyla geliyor!

26 Şubat 2013 tarihinde EMI Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanacak yeni Gece Yolcuları albümü "NEDEN?" yılın en iddialı işlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Karmaşık duygulardan saf aşka ulaşmaya çalışan ve bu yolculuklarında hayatın ,aşka ve insana ait bir çok yüzünü, ağlayan- ağlatan, gülen-güldüren şarkılara dönüştürerek kalplerimize kazımayı başaran bir kaç adam ;Gece Yolcuları...

Gece Yolcuları, hem yepyeni heyecanlarla hem de yeni ve yine sımsıkı sarılacağımız bir soundla geliyor! Mutluluklarınıza, hüzünlerinize ortak olmaya geliyor.! Dilinizde, kulağınızda bir Gece Yolcuları şarkısı ile hikayenize ses, duygularınıza melodi olmaya geliyor..!

Grup "NEDEN?" diyor.. "aşk" en basit haliyle karşımızda dururken,onu en saf haliyle yaşamaktan neden uzaklaştığımızı sorguluyor. Hayatı; içindeki en temel duyguların ışığında fütürsuzca yaşamayı ve keyfini çıkarmayı neden beceremediğimizi sorguluyor.Gece Yolcuları albümdeki yeni şarkılarında ,kendi nedenlerini ve bulabildikleri cevapları sözler ve melodilerden bir sohbetmiş gibi, sizlerle paylaşıyor.

HK stüdyolarında, bu kez diğer albümlerden farklı olarak Haluk Kurosman prodüktörlüğünde tamamlanan albümde yardımcı prodüktör olarak Özer Dönerkaya yer alıyor. Mixler yine Kurosman, mastering ise Amerika Sterling Stüdyoları'nda Steve Fallone tarafından yapıldı. Eyüp Hamiş, Hüseyin Bitmez, İlyas Tetik, Cem Yıldız, Özer Özel, Murat Süngü,Tuna Velibaşoğlu gibi usta müzisyenler de Gece Yolcuları müziğine renk veren diğer isimler…

Çıkış şarkısı;grubun solisti Edis İlhan bestesi ve albümle aynı adı taşıyan 'Neden?'.9 şarkılık albümün tek cover şarkısı ise 'Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar'...Grubun çok konuşulacak fotograflarındaki yenilikçi stilinin altında da son günlerin en parlak isimlerinden Buse Terim imzası var.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Gece Yolcuları Hayatı ve Aşkı Sorguluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement