Gecenin Kanunu", 3 Şubat'ta Vizyona Giriyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Gecenin Kanunu", 3 Şubat'ta Vizyona Giriyor

Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck'in yapımcı, yönetmen ve oyuncu olarak yer aldığı "Gecenin Kanunu" 3 Şubat'ta vizyona girecek.

28.01.2017 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck'in yapımcı, yönetmen ve oyuncu olarak yer aldığı "Gecenin Kanunu" 3 Şubat'ta vizyona girecek.

Affleck'in, Dennis Lehane'in ödüllü romanına dayanarak senaryosunu kaleme aldığı filmin yapımcılığını, Appian Way şirketini temsilen Leonardo DiCaprio ve Jennifer Davisson, Pearl Street Films'i temsilen de Ben Affleck ve Jennifer Todd üstlendi.

Dramatik suç ve gerilim türündeki filmin konusu şöyle:

"Babacan nasihatler almak Joe Coughlin'in doğasına aykırıdır. Birinci Dünya Savaşı gazisi, Boston Emniyet Müdür Yardımcısının oğlu olmasına rağmen yerleşik düzene karşı bir kanun kaçağı olduğunu ilan etmiştir. Kendisine ve yakınındakilere yapılan yanlışları düzeltme dürtüsüyle hareket eden Joe, yetiştiriliş tarzına ve ahlak anlayışına aykırı ve riskli bir yola sapar. O ve pervasız ekibi soğuk Boston kışını arkalarında bırakarak, Tampa'nın sıcağına giderler."

Başrollerde Affleck'e Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana ve Oscar ödüllü Chris Cooper eşlik etti.

Filmin kamera arkasında, Affleck, üç Oscar ödüllü görüntü yönetmeni Robert Richardson (JFK, The Aviator, Hugo), Oscar adayı yapım tasarımcısı Jess Gonchor (True Grit, Foxcatcher), Oscar ödüllü kurgu ustası William Goldenberg (Argo) ve Oscar adayı kostüm tasarımcısı Jacqueline West'le (The Curious Case of Benjamin Button, Argo) yer aldı.

Filmin müziği Harry Gregson-Williams'ın imzasını taşıyor.

Gecenin Kanunu", 3 Şubat\'ta Vizyona Giriyor
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Gecenin Kanunu', 3 Şubat'ta Vizyona Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement