Geceyarısı Park Dubasıyla Bankanın Camını Kırarak Böyle İçeriye Girmeye Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Geceyarısı Park Dubasıyla Bankanın Camını Kırarak Böyle İçeriye Girmeye Kalkıştı

Geceyarısı Park Dubasıyla Bankanın Camını Kırarak Böyle İçeriye Girmeye Kalkıştı

Adapazarı'nda dün gece saatlerinde yol kenarlarında bulunan otopark dubasını alarak bir banka (Ziraat Bankası) Adapazarı Merkez şubesinin dış kapı camını kırarak içeriye girmek isteyen 33 yaşındaki genç polis ekiplerince gözaltına alındı.

12.01.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı'nda dün gece saatlerinde yol kenarlarında bulunan otopark dubasını alarak bir banka (Ziraat Bankası) Adapazarı Merkez şubesinin dış kapı camını kırarak içeriye girmek isteyen 33 yaşındaki genç polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaşanan bu ilginç olay bir cep telefonu tarafında saniye saniye kaydedildi.

Adapazarı'nda dün gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda şehrin en işlek caddesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Ziraat Bankası Adapazarı Şubesinde meydana geldi.

Yol kenarlarında bulunan araçların park etmemesi için konula dubayı yerinden söken 33 yaşındaki Y.P.adlı genç bankanın kapısına geldi. 2 bölümden oluşan başkanın cam kapılarından önce birini duba ve tekme atarak kırmaya başladı. Bu esnada yoldan gelip geçen vatandaşlar cep telefonları ile bu olayı kaydedeken polise de haber verdiler.

Bir süre sonra olay yerine gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi Güven Timleri elinde duba ile bankanın dış kapısını kırarak giren ve 2. cam kapıyı kırmak isteyen 33 yaşındaki Y.P.yi gözaltına aldılar. Tüm bu yaşananlar banka önünden geçmekte olan vatandaşlar tarafından cep telefonları ile kaydedildi. Emniyet Müdürlüğüne getirilen gencin psikolojik sorunları olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geceyarısı Park Dubasıyla Bankanın Camını Kırarak Böyle İçeriye Girmeye Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement