Geçmişe Döndüren Hoparlör: Luciano - Son Dakika
Emlak

Geçmişe Döndüren Hoparlör: Luciano

Geçmişe Döndüren Hoparlör: Luciano

Çevrenizdeki hemen her şeyin dijitalleştiğinin ve elektronikleştiğinin farkındasınız değil mi? Kocaman televizyonlar, size durmadan lâf yetiştiren yapay zekâlı telefonlar, sıradanlığına karşın akıllı olduğunu iddia eden saatler ve daha nice ürün, günün neredeyse her saati çevrenizde. Modern zamanların getirdiği stres ve sıkıntıdan uzak kalıp geçmişi yâd etmek istediğinizde, bu ürünlerin size pek de yardımcı olamayacakları açık.

02.11.2017 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevrenizdeki hemen her şeyin dijitalleştiğinin ve elektronikleştiğinin farkındasınız değil mi? Kocaman televizyonlar, size durmadan laf yetiştiren yapay zekalı telefonlar, sıradanlığına karşın akıllı olduğunu iddia eden saatler ve daha nice ürün, günün neredeyse her saati çevrenizde. Modern zamanların getirdiği stres ve sıkıntıdan uzak kalıp geçmişi yad etmek istediğinizde, bu ürünlerin size pek de yardımcı olamayacakları açık. Küçüklüğünüzde, aile büyüklerinizin evinde bulunan gramofonlardan yayılan nağmeler ve o dönemler aklınıza geldiğinde, derin bir iç çekiyor ve yüreğinizi hüzün kaplıyorsa yazının başkahramanı Luciano Speaker ilginizi çekebilir.

İtalya denildiğinde akla ilk gelenlerin arasına Luciano Speaker'ı da ekleyin

Müzik dinleme kültürüne sahipseniz ve dinlediğiniz müzikleri, mümkün olan en iyi ses sistemleriyle takip etmeye çalışıyorsanız, enteresan tasarımlı ürünleriyle hi-fi tutkunlarının ilgisini çeken NewBlack'in Luciano'su ile tanışmalısınız. Paolo Cappelo tarafından NewBlack için tasarlanan ve geçmişle bugünü bir araya getiren Luciano Speaker, el emeği göz nuru bir Bluetooth hoparlör. 1700'lü yıllardan bu yana, İtalyan ustalığının seramik alanında sergilendiği Nove'de üretilen hoparlör, ileri düzey seramik işçiliğinin neticesinde ortaya çıkıyor.

Klasik gramofon hunisi şeklinde tasarlanan ve bu sayede, çok kaliteli ses üreterek mükemmel bir müzik deneyimi yaşatan hoparlör, minimalist ya da retro tasarımlı odalarda yer verilebilecek nitelikte. Ses çıkış gücü ve yapısı özel olarak hesaplanan hoparlörün iç bileşenleri de, kendinden beklendiği gibi yine üst kalitede. Özellikle hi-fi konusuna meraklı olup dijital müziklerini, hi-fi ekipmanlarıyla dinleyenlerin edinebilecekleri ürün, farklı renk seçeneklerine ve 24 ayar altın kaplamalı versiyona da sahip.

Huzur ve müzik dolu akşamlar için ideal seçeneklerden biri

İşten yorgun argın geldikten sonra kendinizi, huzur ve müzik dolu bir akşamın kollarına bırakmak istediğinizde yanınızda olan Luciano Speaker, teknik kabiliyetleriyle de başarısını kanıtlıyor. Bilgisayarınız ve akıllı aygıtlarınızla birlikte değerlendirebileceğiniz hoparlör, veri iletişimi için Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantı modelini kullanıyor. Windows, Android, Linux, macOS, OSX ve iOS işletim sistemini kullanan Bluetooth destekli tüm cihazlarla uyumlu aygıtın ses çıkış gücü, 3 inçlik hoparlörü sayesinde 15 Watt'a kadar çıkıyor. 90 Hz ila 15 KHz arasındaki sesleri eksiksiz oluşturan; bas, mid ve tiz seslerin rahatlıkla işitilebilmesini sağlayan Luciano Speaker, görünümü kadar teknik özellikleriyle de hayranlık uyandırıyor.

İtalyan seramik ustalığını, yeni nesil teknolojilerle birleştiren ve müzik tutkunları için mükemmel alternatiflerden biri haline gelen Luciano Speaker, hi-fi dünyasının gözdeleri arasında yer alacak gibi görünüyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Geçmişe Döndüren Hoparlör: Luciano - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement