Geçmişten Günümüze Bomba Etkisi Yaratan Magazinler - Son Dakika
Yaşam

Geçmişten Günümüze Bomba Etkisi Yaratan Magazinler

Geçmişten Günümüze Bomba Etkisi Yaratan Magazinler

Geçmişten Günümüze Bomba Etkisi Yaratan Magazinler Gün geçmiyor ki ülkemizde bir haber daha bomba etkisi yaratmasın. Peki yıllardır herkesin hafızasına kazınan, unutulmaz magazin haberleri hangileridir gelin hep beraber hatırlayalım. 1)Doğa Bekleriz'in Kulaklarını Yapıştırması Ünlü manken özel bir davet için saçlarını topuz yaptırıyor fakat kulaklarındaki büyüklükten rahatsız olunca yapıştırıcı ile kulaklarını geriye doğru yapıştırıyor. Saatler ilerledikçe […]

26.10.2017 16:16  Güncelleme: 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçmişten Günümüze Bomba Etkisi Yaratan Magazinler


Gün geçmiyor ki ülkemizde bir haber daha bomba etkisi yaratmasın. Peki yıllardır herkesin hafızasına kazınan, unutulmaz magazin haberleri hangileridir gelin hep beraber hatırlayalım.

1) Doğa Bekleriz'in Kulaklarını Yapıştırması

magazinler

magazinler


Ünlü manken özel bir davet için saçlarını topuz yaptırıyor fakat kulaklarındaki büyüklükten rahatsız olunca yapıştırıcı ile kulaklarını geriye doğru yapıştırıyor. Saatler ilerledikçe Doğa Bekleriz'in kulakları, davet sırasında kızarmaya başlıyor ve etraftan uyarı geliyor. Hemen doktora götürülen Bekleriz'e müdahale ediliyor. Çeşitli kremler ile kulaktaki yapıştırıcı sökülüyor. Daha sonra gazetecilere "Bunu hep yapıyorum sadece bu sefer yapıştırıcının üstüne saç spreyi de sıktım o yüzden bu kadar kötü oldu" dedi. Bu olay ile oldukça gündeme gelen Bekleriz, "Organlarıyla ünlü olan ilk insanım" diyerek de son noktayı koymuştu.

2)Kaya çilingiroğlu'ndan en büyük gaf

kaya çilingiroğlu

kaya çilingiroğlu


Bir zamana damgasını vuran magazinler, Çilingiroğlu ile de sarsılmıştı. Gece bir eğlence mekanından çıkarken gazetecilerin "Ferrariniz nasıl" sorusunu çok başka anlayan Çilingiroğlu, "Siz Feraye'yi nereden tanıyorsunuz" demesiyle Hülya AvşarFeraye Tanyolaç ile aldattığını ağzından kaçırması uzun süre konuşulan bir gaf oldu.

3) Hande Ataizi'nin cama sıkışması

hande ataizi

hande ataizi


O zamanlar burnuna yeni estetik yaptıran Hande Ataizi, bandajıyla görüntü alınmaması için bulunduğu türkü barın camından kaçmak istemişti fakat cam o kadar dardı ki Hande Ataizi gibi çıtı pıtı biri bile geçemeyip cama sıkışmıştı. Tam bahçe tarafına atlayacağı sırada sıkışan Hande Ataizi, burnundaki bandajıyla poz vermek istemezken daha zor durumda poz vermek zorunda kalmıştı.

4)"Hakim bana taktı"

duygu ulaş

duygu ulaş


Bir zamanların ünlü ve güzel mankeni Duygu Ulaş, 2004 yılında arabasıyla bir kaza yapmıştı ve bu kaza sonucu bir kişinin yaralanmasına sebep olmuştu. Bunun üzerine mahkemeye çıkan Duygu Ulaş'a 3 ay hapis cezası verilmesi üzerine Ulaş'ın yaptığı açıklama "Hakim bana taktı" olmuştu.

5) Esra Erol'dan Gaf

Esra Erol

Esra Erol


İzdivaç programlarının yaratıcısı, samimiyetiyle halkın sevgisini kazanan Esra Erol, 2011 yılında katıldığı "Laf Aramızda" programında da fazlasıyla samimi olarak bir gafa imza atmıştı. Programda Erol'a, "Sen hep böyle neşeli ve enerjik misindir" diye sorulduğunda, bazı durumlarda gerçekten üzüntülü olduğunu dile getiriyor ve şöyle bir örnek veriyor: "Yağmurlu kötü günlerde otobüslerde tıkış tıkış üst üste giden insanları görünce ağlıyorum" diyerek samimiyetinin dozunu kaçırıyor.

6) İsmail Türüt'ün Kaburga Kırması

ismail türüt

ismail türüt


2003 yılında Mehmet Eli Erbil'in sunuculuğunu yaptığı Çarkıfelek programına katılan İsmail Türüt ve Aysel Gürel, gecenin sonunda hiç beklenmeyen bir olayla programı bitirdiler. Mehmet Ali Erbil her zamanki muzurluklarını yapıp Aysel Gürel'e sataşıyordu, bunun coşkusuna kapılan İsmail Türüt de Aysel Gürel'in üzerine atlayınca olanlar oldu ve Aysel Gürel'in 5 kaburgası birden kırıldı.

7) Bülent Ersoy'un Kurşunlanması

bülent ersoy

bülent ersoy


1989 yılında Adana'da verdiği bir konser sırasında, bir seyircisinden "Çırpınırdı Karadeniz" isteği geliyor Bülent Ersoy'a. Bu isteği gerçekleştirmeyen Bülent Ersoy o seyircisi tarafından kurşunlanıyor ve bir böbreğini kaybediyor.

8)"Ne Dedin Sen"

IFrame

Günümüzde de hala konuşulan "Ne dedin sen" olayı, Hande Ataizi ile Sevda Demirel arasında olmuştu. Hande Ataizi ile Sevda Demirel arasında başlayan küçük atışma, Ataizi'nin "En azından ben sen gibi polis tarafından basılmıyorum" demesiyle tokatların havada uçuşmasına sebep olmuştu.

Kaynak: Okunur.net

Son Dakika Yaşam Geçmişten Günümüze Bomba Etkisi Yaratan Magazinler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.


Advertisement