Geçtiğimiz Ay Beraat Eden Ünlü Rapçi Ezhel Hakkında Yeniden Dava Açıldı - Son Dakika
Magazin

Geçtiğimiz Ay Beraat Eden Ünlü Rapçi Ezhel Hakkında Yeniden Dava Açıldı

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla tutuklanan ve beraat eden 'Ezhel' lakaplı Sercan İpekçioğlu hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yeniden dava açıldı.

11.07.2018 14:04  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Ezhel' adıyla tanınan ünlü rapçi Serkan İpekçioğlu hakkında "uyuşturucu madde kullanılmasını özendirme" suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle geçtiğimiz aylarda dava açılmıştı. Mahkeme ise Sercan İpekçioğlu'nun suç işleme kastıyla hareket etmediğini anlaşıldığını belirterek beraatına karar vermişti. Beraat kararının ardından Ezhel hakkında yeni bir dava daha açıldı.

10 YIL HAPSİ İSTENDİ

Internet üzerinden yayınlanan şarkılarında uyuşturucuyu özendirdiği gerekçesiyle ünlü rapçi hakkında 10 yıla kadar hapis talep edildi.

Geçtiğimiz Ay Beraat Eden Ünlü Rapçi Ezhel Hakkında Yeniden Dava Açıldı

GÖZALTINA ALINIP BERAAT ETMİŞTİ

Müzik dünyasında 'Ezhel' adıyla tanınan, şarkı videoları milyonlarca kişi tarafından internette izlenen ünlü rapçi Ömer Sercan İpekçioğlu, bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği ve kullanımını kolaylaştırdığı iddiasıyla gözaltına alınarak 19 Haziran'da beraatine karar verilmişti.

Geçtiğimiz Ay Beraat Eden Ünlü Rapçi Ezhel Hakkında Yeniden Dava Açıldı

Son Dakika Magazin Geçtiğimiz Ay Beraat Eden Ünlü Rapçi Ezhel Hakkında Yeniden Dava Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • green : rahat bırakamadılar adamı 5 7 Yanıtla
  • Şirin: Bu kıroyu dinleyip etkilenen nice genç var Gereği neyse yapılmalı 9 1 Yanıtla
  • Cesur: Tutuklayın vatan hainini 2 3 Yanıtla
  • baba : nasıl türedi bunun gibi neidüğü belirsiz sözde sanatcı gercekte uyuşturucu müptelası pislikler eskiden hiç yoktu böyleleri tıkın içeri çürüsünler gençler mahfolmasın bunlar yüzünden 2 2 Yanıtla
  • ah ulan şükrü: cezaların böyle bezdirici olması lazım işte ... 0 3 Yanıtla
  • izleyici: bakiom da ne kadar esrar sevdalisi varimis memlekette birakin karismayinisterse icerlermis git zikkimlan kopek lan tamam madem okadar masum bu esrar eroin isi de niye yillarca gizli sakli milletin bebesini zehirlediler niye onca yuva yandi yikildi masumdu madem neden ... vay efendim icermis icmez mis kimeneymis de falanmis filanmis. bu arkadasi bikere bile dinlemedim birden patladi gitti nerde yetisiyolar nerden tureyip basimiza pat diye sanatci cikiyolar sadece sarki sozleri ozendirici diye oldugunu sanmiyorum oyle ise sacmalik gozalti durumu tabiki azdirici veya kufur isyan dolu sarkilarada aynisi yapilmali o halde . ama bunda baska isler var ben cahi aklimla aha bunu bilir bunu soylerim ezhel mis dune kadar ortada yoktun 1 0 Yanıtla

Advertisement