Gediz'de Milletvekili Tan ve Başkan Saraoğlu İşverenlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Gediz'de Milletvekili Tan ve Başkan Saraoğlu İşverenlerle Bir Araya Geldi

Gediz\'de Milletvekili Tan ve Başkan Saraoğlu İşverenlerle Bir Araya Geldi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde ’Yerel Buluşmalar’ kapsamında, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu işverenlerle bir araya geldi.

06.01.2018 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde 'Yerel Buluşmalar' kapsamında, AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu işverenlerle bir araya geldi.

Toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, AK Parti lçe Kadın Kolları Başkanı Şule Bilgili, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri, GEGİP (Gedizli Genç Girişimciler Platformu) üyelerinin katılımıyla Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, toplantıda yaptığı konuşmada, "Kütahya'mız ve Gediz'imizle alakalı bir takım hususları dile getirmek amacıyla 'Yerel Buluşmalar' adı altında istişare toplantılarıyla sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Ulaşımdan sanayiye, eğitimden sağlığa, Kütahya ve Gediz'de yapılacak projeler hakkında bilgi vererek, amacımız halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmaktır" dedi.

Toplantıda konuşan Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, 'Yerel Buluşmalar' kapsamında düzenlenen toplantıların temel amacının, halkın taleplerini not ederek, ilçenin geleceğine yönelik yeni projeler üzerinde istişarelerde bulunmak olduğunu söyledi.

"Gediz'e yıllık ortalama yaklaşık 64,8 milyon TL yatırım"

Gediz'de her noktada yatırımların devam ettiğini belirten Başkan Saraoğlu, "AK Parti iktidar olduğunda Gediz'e ilişkin ilk yaptığı icraatlardan biriside ekonomide, sanayide ve ticarette Organize Sanayi Bölgesi elektrik hatlarının ihalesidir. 2002 şartlarında yapılarak o günden bu güne ilçemizde pek çok şey değişti. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Gediz'de kamu, özel sektör ve Belediyemizin yaptığı yatırımlar toplamda 907,2 Milyon TL'ye ulaşmıştır. Gediz'e ortalama yıllık yaklaşık 64,8 Milyon TL yatırım yapılmıştır. Gediz'de 2005 yılı sonu itibariyle işyeri sayısı 440, kadın çalışan sayısı 221, erkek çalışan sayısı 2 bin 562, toplamda 2 bin 783 iken, 2017 yılı 9. ay itibari ile işyeri sayısı 847, kadın çalışan sayısı 807, erkek çalışan sayısı 3 bin 926, toplamda 4 bin 733'e yükselmiştir. Gediz Belediyesi'nin 2004 yılında ortalama yıllık bütçe gelirleri 2,5 milyon TL iken, 2017 sonu itibari ile 27 milyon TL'ye ulaşmıştır. Gediz'de konut ve işyeri sayıları bakımından 2004 yılı itibariyle konut sayısı 7 bin 114, işyeri sayısı bin 272, toplamda 8 bin 386 iken, 2017 sonu itibariyle konut sayısı 12 bin 689 işyeri sayısı bin 819, toplamda konut ve işyeri sayısı 14 bin 508'e ulaşmıştır. Bugün itibari ile devam eden 136 adet inşaat görülmektedir. Gediz'de Sosyal Yardımlaşma kapsamında muhtaç ailelere yapılan yardımlar 2004 yılında 52 kişiye 8 bin 700 TL yapılan yardım tutarı 2017 yılı sonlarında 100 bin TL'ye ulaşmıştır. Gediz'in gelişme enerjileri bakımından yüksekokulun gelişmesi, turizm yatırımlarının büyümesi ve Organize Sanayi Bölgesi'nin de önemli bir atılımın sağlanmasıyla Gediz çok daha önemli bir ilçe haline gelecektir. Bugüne kadar yaptığımız planlamalar doğrultusunda ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayacak, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunarak, yatırımlarımız aralıksız sürmektedir" diye konuştu.

Başkan Saraoğlu, Gediz'de yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Düzenlenen istişare toplantısında görüş ve talepler tek tek not edilirken, İlçenin geleceğine yönelik projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gediz'de Milletvekili Tan ve Başkan Saraoğlu İşverenlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Başakşehir'de Kedi Öldüren Sanığın Cezasına İtiraz Edildi
    11:35 Başakşehir'de Kedi Öldüren Sanığın Cezasına İtiraz Edildi

    Başakşehir'de sitenin asansöründe bir kedinin öldürülmesi suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası alan sanığın cezasının az olduğu gerekçesiyle savcılık tarafından itiraz edildi. Savcılık, sanığın eyleminin canavarca hisle ve eziyet çektirerek gerçekleştirildiğini belirterek, daha ağır bir ceza verilmesi gerektiğini savundu. İtiraz dilekçesinde, temel cezanın belirlenmesinde yanılgıya düşüldüğü ve sanığın tutuklanması talep edildi.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp ile 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi
    11:35 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp ile 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi. Hatipoğlu, yürüyüş sırasında vatandaşlarla buluşarak desteklerini istedi.

  • Bilecik'te vatandaşlar dolandırıcılık konusunda bilgilendiriliyor
    11:34 Bilecik'te vatandaşlar dolandırıcılık konusunda bilgilendiriliyor

    Bilecik Toplum Destekli Polislik ekipleri, dolandırıcılık ve iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında vatandaşları bilgilendirmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ayrıca, ekipler Toplum Destekli Polislik hizmetleri hakkında da bilgi vererek, halkın yanında olduklarını ve güvenli bir gelecek için çalıştıklarını vurguladı.

  • Denizli'de motokuryenin ölümüne neden olan sürücü aranıyor
    11:33 Denizli'de motokuryenin ölümüne neden olan sürücü aranıyor

    Denizli'de siparişi teslim etmeye giderken hatalı sollama yapan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan sürücü, her yerde aranıyor. Kazanın ardından olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra yakalanan araç sahibi kadının, kaza anında yolcu konumunda bulunduğu öğrenildi.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi
    11:33 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde akademik ve idari personel bir araya gelerek iftar yemeği programı düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, katılımcılara teşekkür ederek ramazanın birlik ve beraberlik içinde geçmesi dileğinde bulundu.

  • Çorum'da 4 araç sürücüsüne 58 bin TL ceza
    11:31 Çorum'da 4 araç sürücüsüne 58 bin TL ceza

    Çorum'da polis ekiplerince yapılan denetimlerde 4 araç sürücüsüne 58 bin 400 TL para cezası uygulandı. Çakar kullandığı tespit edilen bir otomobil ile trafik güvenliğini tehlikeye sokan 3 araç ve 1 motosiklete toplamda 58 bin 400 lira ceza uygulandı.

  • Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürüldü
    11:31 Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürüldü

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının silahla öldürüldüğü tespit edildi. Kimliği belirlenemeyen kadının cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Adana'da Bar Operasyonunda 25 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
    11:30 Adana'da Bar Operasyonunda 25 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

    Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir barda bulunan ruhsatsız silahlarla ilgili operasyon düzenledi. Operasyonda 7 tabanca ve 18 av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement