Gediz'de Silahlı Kavga, 1 Ölü - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Silahlı Kavga, 1 Ölü

Gediz\'de Silahlı Kavga, 1 Ölü

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü.

19.08.2013 15:34  Güncelleme: 06:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla vurularak öldürüldü.

Aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan Y.K., H.H.C. ve S.K. ile karşı taraftan H.G, M.Ö. ve H.G. isimli şahıslardan oluşan iki grubun Özyurt Mahallesi Bankalar Caddesinde karşılaşmaları üzerine aralarında tartışma başladı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu her iki taraf bıçak ve sopalarla birbirlerine saldırdı. Boğuşma sırasında silahla iki el ateş edildi. Olayda taraflardan Serkan Atakor (38) ayağından ve karnından ağır yaralandı.

Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serkan Atakor, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili polisin yaptığı araştırmada, ilk önce taraflardan Y.K. ve H.H.C. isimli şahıslar gözaltına alındı ve alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar. Daha sonra taraflardan H.G, M.Ö. ve H.G., suçta kullandıkları 7.65 mm. çaplı tabanca ile birlikte Gediz Fırdan Beldesinde yakalanarak yapılan soruşturma ve alınan ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildiler. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanana H.G, M.Ö. ve H.G., Gediz Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de Silahlı Kavga, 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement