Gediz'de "Sosyal Güvenlik Haftası" Kutlaması Başladı - Son Dakika
Yerel

Gediz'de "Sosyal Güvenlik Haftası" Kutlaması Başladı

Gediz\'de "Sosyal Güvenlik Haftası" Kutlaması Başladı

Türkiye genelinde 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” Gediz’de de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

13.05.2014 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelinde 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Sosyal Güvenlik Haftası" Gediz'de de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gediz İlçe Merkez Müdürlüğü, tüm yurtta kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde bazı kurum ve kuruluşlar ile okullara bilgilendirme ziyaretleri düzenliyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu Gediz İlçe Merkez Müdür Vekili Musa Mutlu, Merve Ergül ve Osman Akman'dan oluşan heyet, ilk önce İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

SGK Gediz İlçe Merkez Müdürlüğü heyeti, İlçe Kaymakamı Mehmet Yılmaz ile bir süre sohbet ettikten sonra Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri ve kurumun çalışmaları hakkında bilgi alışverişi yaptı.

Daha sonra Gediz Belediyesi'ne geçen SGK heyeti, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret ederek çiçek armağan etti.

Ziyarette etkinlikler hakkında bilgi veren Sosyal Güvenlik Kurumu Gediz İlçe Merkez Müdür Vekili Musa Mutlu, ziyaretler kapsamında okullarda eğitim gören çocukların da SGK hakkında bilgilendirileceğini söyledi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da ziyaretten memnun olduğunu belirterek, "sosyal güvenlik kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlara hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasını sağlayacaktır.

Ülkelerin ekonomisinin büyük bir bölümü sosyal güvenlik harcamalarına gitmektedir. Eğer sosyal güvenlikteki yol haritası sağlıklı belirlenmiş ise ülkedeki diğer ekonomik etkinlikler bundan olumlu etkilenecektir. Dolayısıyla sosyal güvenlik çok ciddi ve dikkatli yürütülmesi gereken bir alan olup, bunun tüm kesimlerce bilinmesinin sağlanması gerekmektedir. Bu kapsamda ilçemizde açılan Sosyal Güvenlik Kurumu Şubesi ile hemşerilerimize en üst seviyede kaliteli hizmet verilmektedir" dedi.

Etkinlikler hakkında bilgi veren Sosyal Güvenlik Kurumu Gediz İlçe Merkez Müdür Vekili Musa Mutlu, "12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Ziraat Odaları, Esnaf Odaları, büyük mükellefler ve okullara yapacağımız ziyaretlerle tüm vatandaşlar ve yarınlarımızı bırakacağımız öğrencilerimizi kurum ve işleyişi hakkında bilgilendireceğiz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de 'Sosyal Güvenlik Haftası' Kutlaması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement