Gediz'de Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Gediz\'de Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

28.09.2012 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gediz Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Kaymakam İsmail Çorumluoğlu'nun Başkanlığında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünden Zir. Müh. Nesim Çevik ve Zir. Müh. Erdal Altun, Gediz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Cihan Ulusoy, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Aslan, ilçede zirai aletlerle uğraşan esnaflar ve bazı köy muhtarları katıldı.

Toplantıya katılanlara, Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü Zir. Müh. Nesim Çevik ve Zir. Müh. Erdal Altun tarafından Gediz'de tarım ve sanayi konularında faaliyet gösteren üretici ve iş adamlarına destekleme programı kapsamında gerekli ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

Toplantının son bölümü soru cevap şeklinde geçerken, toplantıya katılan üretici ve iş adamları destekleme programı kapsamında akıllarına takılan soruları dile getirerek cevap alma şansı elde ettiler.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Gediz'in destekleme programından istenen ölçüde yararlanması ve programın istenen hedeflere ulaşması temennisinde bulunarak toplantıyı sona erdirdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement