Gediz'de Toplu İş Yeri Kooperatifi Kuruluyor - Son Dakika
Güncel

Gediz'de Toplu İş Yeri Kooperatifi Kuruluyor

Gediz\'de Toplu İş Yeri Kooperatifi Kuruluyor

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, ’Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’nun kuruluşu için oda başkanlarıyla bir araya geldi.

14.03.2018 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, 'Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nun kuruluşu için oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Gençlik ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya; Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Akça, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Madeni Eşya Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Otelci-Kahveci-Lokantacı-Berber Esnaf Odası Başkanı Ümit Kaynar, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Aslan, Şoförler Odası Başkanı Uğur Şahin, GEDAB Başkanı Bünyamin Türer, GEGİP Üyeleri Halil Demiray, Ahmet Türk, Belediye Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Muharrem Akçadurak, Mehmet Selim Şentürk, Hikmet Vuran, Osman Yılmaz, Şerif Ahmet Demir ve Belediye Avukatı Eflatun Çoşar katıldı.

Başkan Saraoğlu, "Belediyemiz yatırımları ile her zaman sivil toplum kuruluşların yanında ve katkı sağlayanı olmuştur. Sivil toplum örgütlerinin yaygın olduğu toplumlarda sorunların, problemlerin çözümleri daha kolay oluyor. Oda başkanlarımızla fırsat buldukça bir araya geliyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Oda Başkanları düzeyinde yaptığımız 'Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi' kuruluşu istişare toplantısında kooperatif kurulma kararı alınmıştır. Ana tüzük sözleşmesi ve kooperatif kurulması için çalışmalara bismillah demiş olduk. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gediz'de Toplu İş Yeri Kooperatifi Kuruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement