Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Muhtarlarla Buluştu

Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Muhtarlarla Buluştu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gediz Esnaf Dayanışma Birliği (GEDAP) muhtarlar günü etkinliği kapsamında Köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekte buluştu.

21.10.2017 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Gediz Esnaf Dayanışma Birliği (GEDAP) muhtarlar günü etkinliği kapsamında Köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekte buluştu.

Köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı yemekte konuşma yapan Gediz Esnaf Dayanışma Birliği (GEDAB) Başkanı Bünyamin Türer, muhtarların demokrasi zincirinde ilk halkasını oluşturduğunu ifade ederek, "Muhtarlarımız köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde etkin bir rol üstleniyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci derecede muhatabı. İhtiyaçların ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesinde ve sorunların çözümünde yerel yönetimler ve vatandaşlar arasında irtibatı sağlayarak köprü vazifesi görüyorlar.cGediz'in en büyük sivil toplum kuruluşu olarak muhtarlar için düzenlendiğimiz etkinliğe katılan tüm muhtarlara birliğimiz adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker ise, "Bize bu değerli günümüzde değer veren tüm GEDAB üyelerine ve değerli yönetimine sonsuz teşekkürler. Biz birlikte olduğumuz sürece güçlüyüz" ifadelerini kullandı.

Muhtarlar olarak bize bir çCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir de GEDAB destek veriyor şeklinde konuşan Saz köyü Muhtarı Ali Rıza Güneş,c"Muhtarlar gününde bizleri bi r araya getiren tüm GEDAB Üyelerine ve yönetimine teşekkür ederim" dedi. (RB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement