Gediz Kaymakamı Avni Kula'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Güncel

Gediz Kaymakamı Avni Kula'ya Veda Yemeği

Gediz Kaymakamı Avni Kula\'ya Veda Yemeği

Son yayınlanan Vali yardımcıları, Kaymakamlar ve Emniyet Müdürleri kararnamesi ile yaklaşık 4 yıl Gediz Kaymakamlığı görevini sürdüren Avni Kula’nın Mersin’in Erdemli İlçesine atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

25.08.2017 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yayınlanan Vali yardımcıları, Kaymakamlar ve Emniyet Müdürleri kararnamesi ile yaklaşık 4 yıl Gediz Kaymakamlığı görevini sürdüren Avni Kula'nın Mersin'in Erdemli İlçesine atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

GDZ Gediz Otelde düzenlenen veda yemeğine; Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Türkiye Adalet Akademisi İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Şansal, İlçe Hakim ve Savcıları, Gediz Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ünsal, Emniyet Müdür Vekili Kom. Yrd. Fatih Borucu, Gediz İlçe Jandarma Komutanlığı Kıdemli Başçavuş Murat Erdoğan, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Gediz Müftü Vekili Süleyman Duran, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, şehit aileleri, ilçe daire amirleri, Gediz mahalle ve köy muhtarları, Yenigediz Bölgem Gazetesi ve 43 Buçuk Dergisi adına Mustafa Mert Özalp, ilçe esnafları ve misafirler katıldı.

Yemek sonrası yaptığı konuşmada; Kaymakam Avni Kula ile birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Kaymakam Kula'ya ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Gediz halkı adına teşekkür ederek, yeni görev yerinde ve bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Kaymakam Avni Kula, konuşmasında 4 yıl görev yaptığı Gediz ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Bundan sonraki yaşantısında Gediz'in ayrı bir yeri olacağını belirten Kula, yemeğe katılan tüm misafirler ile tek tek vedalaştı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gediz Kaymakamı Avni Kula'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement