Gediz Mna Anadolu Lisesi'nde Ödül Töreni - Son Dakika
Yerel

Gediz Mna Anadolu Lisesi'nde Ödül Töreni

Gediz Mna Anadolu Lisesi\'nde Ödül Töreni

Bursa'da yapılan 2011-2012 Nike Liseler Arası Halı Saha Futbol Ligi Bölge Şampiyonasında ikinci olan Gediz Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi Gençlik Futbol Takımı için ödül töreni düzenlendi.

05.11.2012 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yapılan 2011-2012 Nike Liseler Arası Halı Saha Futbol Ligi Bölge Şampiyonasında ikinci olan Gediz Mustafa Necib Alayeli (MNA) Anadolu Lisesi Gençlik Futbol Takımı için ödül töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde yapılan ödül töreninde konuşan Gediz MNA Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kale, 2011-2012 Nike Liseler Arası Halı Saha Futbol Ligi Bursa Bölge finallerinde Kütahya'yı temsil etme hakkı elde eden iki takımdan biri olan MNA Gençlik ekibinin bölge ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attığını söyledi.

Bölge finallerine katılan Bursa, Balıkesir, Bandırma, Kütahya ve Bilecik ekiplerini geride bırakan takımın yarı finalde Bursa'nın A Grubu birincisi Şükrü Şenkaya Anadolu Lisesini ilk yarısı 1-1 biten maçta 6-1'lik net bir skorla yenerek finale kalmayı başardığını belirten MNA Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Kale, Bursa Polis Koleji ekibiyle karşılaştığı final maçında ise 4-0 yenik düşerek sevenlerine ikinci olma mutluluğu yaşatabildiğini ifade etti.

Okul Müdürü Kale, "Okulumuzun halı saha ekibinde yer alan Takım Kaptanı Şerif Ahmet Peker, İsmail Kösemen, Murat Ünal, Ali Yerli, Ramazan Yücel, Gökhan Gülmez, Süleyman Başer, Burak Doğanay, Mustafa Üner ve Tunahan Üner ile Teknik Ekip Ahmet Cengiz, Sedat Çam Orhan Altıntaş ve Şeref Demir ile bu başarıda katkıları olan herkesi kutluyorum. Ayrıca bu faaliyette okul halı saha ekibini maddi ve manevi anlamda yalnız bırakmayan Mustafa Necib Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı'na da teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Bursa Bölge Şampiyonası ikincilik kupasını gururla havaya kaldıran ekibe Okul Müdürü Mehmet Kale tarafından madalyaları takdim edildikten sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Mna Anadolu Lisesi'nde Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement