Gediz Muhtarlar Derneği Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gediz Muhtarlar Derneği Açıldı

Gediz Muhtarlar Derneği Açıldı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Gediz Muhtarlar Derneği düzenlenen törenle açıldı.

27.01.2018 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Gediz Muhtarlar Derneği düzenlenen törenle açıldı.

Belediye Caddesinde gerçekleştirilen açılışı törenine; AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz AK Parti İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, İl Genel Meclisi Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, konuşmasında, "Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, açılışını yaptığımız derneğimizin çatısı altında bir araya gelen muhtarlarımızın halkımıza faydalı çalışmalar sunmak adına temelini attığımız Gediz Muhtarlar Derneği'nin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu konuşmasında; "Açılışını yaptığımız Gediz Muhtarlar Derneği'nin vatandaşa hizmet konusunda önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Muhtarlarımızın böyle güzel mekanlara ve hizmet ortamlarına kavuşması ilçemizin gelişimi noktasında sonra derece önemlidir. Gediz Muhtarlar Derneği'nin İlçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker konuşmasında; "Derneğimiz kısa süre içerisinde birlikteliği ve dayanışmayı sağlayarak bir bütün olmuştur. Neden dernek altında diyebilirler; nedeni ise bir olmak, birlikte olmak çoğu zorlukların üstesinden gelerek başarıya ulaşmaktır" diye konuştu

Açılış akabinde, Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan kahraman Türk Askerlerimiz için dua edildi.

Programın sonunda Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak yeni yıl için basılan 2018 yılı tematik takvimi Kurtuluş Savaşı'nda Gediz Milli Mücadele Kartpostalları dağıtımı yapıldı.(RB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gediz Muhtarlar Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement