Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde 'Paraşüt ve Kayak' Keyfi - Son Dakika
Güncel

Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde 'Paraşüt ve Kayak' Keyfi

Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi\'nde \'Paraşüt ve Kayak\' Keyfi

Kütahya’nın Gediz ilçesi Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde ilk defa “Paraşüt ve Kayak”, “Kayaklı Yamaç Paraşütü” ve “Karda Tandem Yamaç Paraşütü” denemeleri yapıldığı bildirildi.

20.03.2018 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesi Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde ilk defa "Paraşüt ve Kayak", "Kayaklı Yamaç Paraşütü" ve "Karda Tandem Yamaç Paraşütü" denemeleri yapıldığı bildirildi.

Kaymakam Muhammet Önder ve Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nun destekleriyle gerçekleştirilen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Kayak Federasyonu Kurulu Üyesi Ayhan Keskin ile Pilotlar Tandem Paraşütçüsü Şenol Arat, Türkiye Şampiyonu Murat Tüzer, Milli Sporcu Hakan Akdere ve profesyonel pilot Alper Ay'ın 3 gün süresince yaptığı araştırmalar olumlu sonuç verdi.

Muratdağı'nın doğa sporları için son derece uygun olduğuna vurgu yapan Başkan Mehmed Ali Saraoğlu, "Muratdağı'nda kayağın yanı sıra yamaç paraşütü, Paraşüt ve Kayak, Kayaklı Yamaç Paraşütü ve Karda Tandem Yamaç Paraşütü ile gökyüzünde adrenalininiz doruğa çıkıyor. Doğal güzellikleriyle ünlü, turizm potansiyeli yüksek olan Muratdağı Termal Turizm Merkezini Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Gediz'in doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını belirten Tandem Paraşütçüsü Şenol Arat; "Cennet bir vatanınız var. Muratdağı'nda çok güzel bir ortamda paraşütle kaymak keyifliydi. Misafirperverliklerinden dolayı Gediz Belediyesi'ne ve Muratdağı Müdüriyetine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Muratdagı'nın Dünya şampiyonası için aday olduğunu belirten Tandem Paraşütçüsü Murat Tüzer, "Doğal güzellikleriyle mükemmel bir konumda, Temmuz ayında bir deneme uçuşu daha yapacağız. Meteoroloji verilerini inceliyoruz. Muratdağı'nın şampiyonada tek aday olduğunu düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.

Belediyeyi ziyaret eden pilotlar Tandem Paraşütçüsü Şenol Arat, Türkiye Şampiyonu Murat Tüzer, Milli Sporcu Hakan Akdere, profesyonel pilot Alper Ay'a Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı günün anısına plaket takdim etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gediz Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde 'Paraşüt ve Kayak' Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip
    23:09 Huawei Watch Fit 3, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip

    Huawei'nin yeni akıllı saati Watch Fit 3'ün ilk görüntüleri yayınlandı. Watch Fit 3, Apple Watch Series 9'a oldukça benzer bir görünüme sahip. Yeni tasarımda ekran biraz daha kare şeklinde tasarlanmış ve sağ üst tarafta yeni bir fiziksel düğme eklenmiş. Huawei Watch Fit 3, daha ekonomik bir alternatif olacak şekilde geliyor ve tahmini olarak 100 euro civarında bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın özellikleri arasında Bluetooth bağlantısı, bildirim gösterimi, ses dosyalarını saklama ve oynatma, spor aktivitelerini takip etme gibi temel akıllı saat özellikleri bulunuyor. Huawei'nin bu yeni modeli, Apple Watch'a yakın pratik özellikler sunarak uygun fiyatlı akıllı saat arayan kullanıcılar için cazip bir alternatif oluşturuyor.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement