"Geleceğe Nefes" projesine Aksu'dan destek - Son Dakika
Güncel

"Geleceğe Nefes" projesine Aksu'dan destek

"Geleceğe Nefes" projesine Aksu\'dan destek

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğe Nefes" projesi 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirildi.

11.11.2019 14:00  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğe Nefes" projesi 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirildi. Projeye Aksu'dan da büyük destek geldi. Aksu'da Aksu Kaymakamı Aydın Ergün önderliğinde Vali Ertokuş Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine fidan dikildi. Yeşilkaraman Mahallesinde ise AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen organizasyonda yüzlerce fidan toprakla buluştu.

Türkiye'de saat 11: 11'de 2023 noktada 11 milyon fidan dikildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen "Geleceğe Nefes" projesi 81 ilde eş zamanlı hayata geçirildi. Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında il genelinde 200 bin fidan dikilirken, Aksu'da da fidan dikildi. Vali Ertokuş Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikimine Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, meclis üyesi İbrahim Köseoğlu, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katılırken, Belediye Başkanı Halil Şahin Büyükşehir Belediye Meclisine ve öncesinde yapılması gereken grup toplantısına katılmak zorunda olduğu için fidan dikiminde yer alamadı.

Fidan dikimine AK Parti Kadın Kolları teşkilatından da büyük destek geldi. Kadın Kolları tarafından Türkiye genelinde üye sayısı kadar fidan diken AK Parti'nin, Antalya İl Kadın Kolları Antalya'da 95 bin fidanı toprakla buluşturdu. Aksu Yeşilkaraman Mahallesinde Kadın Kolları İl Başkanı Tülay Beşkonak Özçay başkanlığında bir araya gelen kadınlar mahalleye fidan dikti. Kadın Kollarının bu etkinliğine Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Döşemealtı İlçe Başkanı Bekir Kıvrım, Aksu Belediye Meclis Üyesi Pınar Uğur da destek oldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Geleceğe Nefes' projesine Aksu'dan destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement