Geleceğimizin Mimarı Gençler Genç Türkiye Zirvesi'nde Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Geleceğimizin Mimarı Gençler Genç Türkiye Zirvesi'nde Buluşuyor

Geleceğimizin Mimarı Gençler Genç Türkiye Zirvesi\'nde Buluşuyor

Genç Türkiye Zirvesi bu yıl 'Yerli ve Milli' temasıyla 26-29 Nisan'da, ülkemizin dört bir yanından gelen gençleri farklı sektörlerdeki profesyonellerle buluşturacak.

14.04.2018 16:27  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl 30'dan fazla üst düzey konuşmacıyla, 3 binden fazla genci ağırlayan Türkiye'nin en kapsamlı gençlik organizasyonlarından biri olan Genç Türkiye Zirvesi, bu yıl 6. kez düzenlenecek. Ülkemizin 81 ilinden ve 184 üniversiteden gelen gençleri bir araya getirecek olan zirve, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 26-29 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 2013 yılından bu yana liderlik, inovasyon, girişimcilik, dijital dönüşüm ve bilgi toplumu temalarıyla düzenlenen ve bir klasik haline gelen Genç Türkiye Zirvesi, bu yıl "Büyümek İçin Milli Gelişmek İçin Yerli!" sloganıyla gençlerin fikirlerine ve hayallerine ışık tutacak.

GENÇ TÜRKİYE ÖDÜLLERİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULACAK

Genç Türkiye Zirvesi kapsamında düzenlenen Genç Türkiye Ödülleri ile hizmet ve eserleriyle kültür, sanat, teknoloji, bilim, sanayi ve ekonomi hayatına önemli katkılarda bulunan isimler ödüllendirilecek. Bu kapsamda, 'Genç Türkiye Nuri Demirağ Milli ve Yerli Ödülü', 'Genç Türkiye Vecihi Hürkuş İş Adamı Ödülü', ' Genç Türkiye Hezarfen Ahmet Çelebi Girişimcilik Ödülü' başta olmak üzere14 farklı kategoride, 70 adayın yarıştığı ödüller, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 26 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak görkemli törenle sahiplerini bulacak.

GENÇLERİN KARİYER HEDEFLERİNE IŞIK TUTACAK FİRMALAR GENÇ TÜRKİYE FUARI'NDA BULUŞUYOR

Zirve ile eş zamanlı olarak düzenlenen ve Türkiye'nin ilk gençlik fuarı Genç Türkiye Fuarı'nda gençlere yönelik ürün, hizmet ve kariyer imkânı sunan 70'den fazla marka 27 – 28 Nisan 2018 tarihleri arasında gençlerle buluşacak.

Bilim, teknoloji, girişimcilik, ekonomi ve sanat dünyasından önemli isimlerin ağırlanacağı bu anlamlı organizasyon, İstanbul Teknik Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin stratejik ortaklığında INFAIR (İnfoloji Fuarcılık A.Ş.) organizasyonuyla gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleceğimizin Mimarı Gençler Genç Türkiye Zirvesi'nde Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement