Geleceğin Kulübü 2019 Gecesi'nde Çalacak Tüm İsimler Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Geleceğin Kulübü 2019 Gecesi'nde Çalacak Tüm İsimler Belli Oldu

Geleceğin Kulübü 2019 Gecesi\'nde Çalacak Tüm İsimler Belli Oldu

Red Bull Music; 90'lı yıllarda İstanbul gece hayatına damgasını vuran efsane kulüp 2019'u; bir başka deyişle "geleceğin kulübünü" bir geceliğine tekrar canlandırıyor.

16.04.2019 15:42  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maslak Oto Sanayi'deki araba mezarlığının içinde açıldığında, zamanının en sevilen ve iz bırakan mekanlarından biri olan 2019'un ruhunun tekrar yaşatılacağı gecede; kulüpte daha önce sahne almış pek çok önemli isim de müzikseverlerle birlikte olacak. Red Bull Music sunumuyla gerçekleşecek 2019 gecesi, katılımcıları 19 Nisan Cuma günü saat 20.19'dan itibaren Volkswagen Arena'da ağırlayacak. Girişlerin TIR Girişi'nden yapılacağı gecenin biletleri Biletix'te.

80'li ve 90'lı yıllarda İstanbul'un eğlence anlayışına yön veren isimlerden biri olan Ceylan Çaplı'nın Mehmet Cavcı ile beraber hayata geçirdiği dönemin efsane kulübü "2019", Red Bull Music kürasyonuyla bir geceliğine geri dönüyor. 'Geleceğin kulübü' olarak lanse edilen ve dekoru, müzikal programlaması ve özel şovlarıyla bu iddianın altını dolduran 2019'un müdavimlerini ve o günlere şahit olamamış müzikseverleri aynı çatı altında buluşturacak olan etkinlik, 19 Nisan akşamı 20.19'dan itibaren Volkswagen Arena'da gerçekleşecek. Girişler ise TIR Girişi'nden yapılacak.

Geçmişteki eğlence anlayışıyla bugünkü eğlence ve müzik kültürü arasında köprü kuran Red Bull Music, 90'lara damgasını vuran 2019 kulübünün ruhunu tekrar yaşatacak. Gecede; 2019 kabininde daha önce yer almış efsanevi DJ'ler Derrick May, Dimitri, U.F.U.K., CURE-SHOT gibi isimler yer alacak. Ayrıca İlker Aksungar, Ahmet Şendil, Fuchs and Cervus, Evren Ulusoy, Junior, Mehmet Özbek, Elif Koçman, Zeynep Erbay ve Tangun da kabinde olacak diğer isimler arasında yer alıyor.

Kulübün ortaklarından Mehmet Cavcı'nın da performansına sahne olacak Red Bull Music gecesinde, katılımcıları pek çok sürpriz bekliyor. Müzikseverlere benzersiz deneyimler katmayı amaçlayan Red Bull Music kürasyonuyla düzenlenen 2019 gecesinin biletleri Biletix'te satışta.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleceğin Kulübü 2019 Gecesi'nde Çalacak Tüm İsimler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement