Gelecek Sizin Omuzlarınızda Yükselecek - Son Dakika
Güncel

Gelecek Sizin Omuzlarınızda Yükselecek

Akademi Lise'de üniversiteye hazırlanan öğrenciler ve veliler üniversite sınavı öncesi Akademi Lise eğitmenleriyle iftar yemeğinde buluştu

05.06.2018 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren Akademi Lise; bünyesinde eğitim gören 12. sınıf ve mezun grubu öğrencileri ile velilerine iftar yemeği verdi. Yaklaşın 5 bin kişinin katıldığı iftarda konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, "Gençler, gelecek sizin omuzlarınızda yükselecektir. Gelecekteki Türkiye'yi birlikte sizlerle inşa edeceğiz. Yarınlar sizi bekliyor, kendinizi iyi hazırlayın" diyerek başarılar diledi.

İZGÖREN DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Büyükşehir Fuar Merkezi'nde gerçekleşen devasa iftara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Elifnur Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Yılmaz Antikkapı Genel Müdürü İslam Yücel, Büyükşehir yöneticileri, Akademi Lise eğitmenleri katılım gösterdi. İftar öncesi düzenlenen programda kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören, öğrencilerle buluştu. Kendine has sunumuyla veriler üzerinden gençlere üniversite sınavı öncesi hedef, kariyer, başarı, emek, liderlik, üretmek-tüketmek, alışkanlıklar başlıklı konularda deneyimlerini paylaştı.

"KENDİNİZİ İYİ HAZIRLAYIN"

Salonu selamlayan ve "Gençler bizim en büyük sermayemiz" diyerek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Gençlik bizim umudumuz, yarınlarımızdır. Gelecek sizin omuzlarınızda yükselecektir. Gelecekteki Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Bir ülkenin geleceğinde gençlik yoksa o ülkenin de geleceği yoktur. Sevgili gençler ekmeksiz yaşanabilir ama umutsuz yaşanmaz. Geleceğe umutla ve inançla bakın. Yarınlar sizi bekliyor. Kendinizi iyi hazırlayın. Sevgili veliler gençlerimizi önemseyin. Kılavuz Gençlik projemiz ile biz gençlere en güzel hizmetleri sunuyoruz. Yarının Türkiye'si buralardan yetişiyor. Her biriniz yarınların sorumluluk sahibisiniz" ifadelerine yer verdi.

"BİZ GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ"

"Artık çocukluk dönemi bitti, yetişkinlik dönemi başlıyor" diyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, "Hayata çok güzel adım atıyorsunuz. Kendinizi hayata hazırlayacağınız en önemli kavşaktasınız. Allah yolunuzu açık etsin. Sizler geleceğimizsiniz. Türkiye'nin en genç milletvekili adayı şuan yanımda, 18 yaşında büyük bir sorumluluk aldı. 'Güçlü bir Türkiye için ben de varım' dedi. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Gençleri çok seviyor ve önemsiyor. Seçme ve seçilme yaşını 18'e indirdi. Bazı siyasiler bunu yadırgadı, 'ülkeyi çoluk çocuğa mı emanet edeceksiniz?' dediler. 18 yaşındaki insan artık çocuk değildir. 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında, İstanbul'u fethedip çağ kapatıp, çağ açtı. Akıl yaşta değil, baştadır. Gençlerimize güveneceğiz, biz gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizi yarın belediye meclislerinde, parlamentoda değerlendireceğiz. İyi yetişmiş gençlere her alanda ihtiyacımız var. Bütün gençlerime Allah başarılar nasip etsin. Hedeflerinize koşarak gidin inşallah. Ramazan'dan sonra hep birlikte yürüyüş yapalım' diyerek salondaki gençlerle sözleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gelecek Sizin Omuzlarınızda Yükselecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement