"Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri" Adlı Yemek Kitabının Tanıtımı - Son Dakika
Yerel

"Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri" Adlı Yemek Kitabının Tanıtımı

Sahan Restoranlar Zinciri'nin 41.kuruluş yıl dönümü anısına hazırlanan "Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri" adlı yemek kitabı Gaziantep'te ulusal basına tanıtılacak.

17.11.2011 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahan Restoranlar Zinciri'nin 41. kuruluş yıl dönümü anısına hazırlanan "Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri" adlı yemek kitabı Gaziantep'te ulusal basına tanıtılacak.

Beş yılık bir araştırma sonucunda uzman bir komisyon tarafından hazırlanan ve 2 bin ev hanımından alınan lezzet reçeteleri arasında yapılan incelemelerle 420'sinin yayımlanmaya değer bulunduğu "Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri" kitabının basımını, Doğan Yayıncılık üstlendi.

Şirehan'da 19 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te yapılacak lansmana, İstanbul medyası da büyük ilgi gösteriliyor. Farklı yayın gurubundan 75 gazeteci ve köşe yazarının yanında ünlü TV programcısı ve yapımcılarının da katılacağı lansman için seferber olan Sahan Şirehanı aşçıları ve kitaba tarfi veren Gaziantepli hanımlar kolları sıvayarak ünlü Gaziantep yemeklerini yapmaya başladılar. Lansman sırasında 150'den fazla Gaziantep yemeği ve meze konuklara ikram edilecek.

Unutulmuş, yapılmayan veya özel günlerde nadiren yapılan yemekler başta olmak üzere ünlü Gaziantep mutfağının en güzel yemeklerinden oluşan menünün hazırlıkları sürüyor. Gecesini gündüzüne katan kadınlar, ulusal ve uluslararası basın aracılığıyla görücüye çıkacak olan yemekleri için büyük özen gösteriyor.

Lansman çalışmaları için Gaziantep'e gelen Sahan Restoranlar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan da hazırlıkları bizzat kontrol etti.

büyük bir basın ordusunun Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri kitabının lansmanı için Gaziantep'e gelecek olmasının önemli olduğuna dikkati çeken Tahir Tekin Öztan, " Türkiye'nin birçok ilinden basın kuruluşlarının temsilcileri, köşe yazarları ve ünlü gazetecilerin lansmanımıza gelecek olması Gaziantep tanıtımı içinde büyük önem taşımaktadır. Konuklarımızı Gaziantep'te kalacaklar süre içerisinde en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarımızı yaptık. Gaziantep'in tarihi ve turistik merkezlerine de tanıtım gezileri düzenleyeceğiz" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Gelenekten Geleceğe Gaziantep Yemekleri' Adlı Yemek Kitabının Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement