Gelin Adayı Naz Mila'nın Muz Yerken Çektirdiği Video Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika
Magazin

Gelin Adayı Naz Mila'nın Muz Yerken Çektirdiği Video Sosyal Medyayı Salladı

Gelin Adayı Naz Mila\'nın Muz Yerken Çektirdiği Video Sosyal Medyayı Salladı

Katıldığı izdivaç programlarıyla adını duyuran gelin adayı Naz Mila, Instagram hesabından paylaştığı muz yeme videosu, sosyal medyayı salladı.

04.07.2018 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem izdivaç programlarınakatılan gelin adayı Naz Mila, çeşitli markalara ait ürünleri tanıtarak sosyal medya hesabını kazanç kapısı haline getirdi. Her paylaşımı olay olan Naz, bu seferde paylaştığı muz videosu herkesi şaşkına çevirdi.

MUZ VİDEOSU SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Paylaştığı video ve fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Mila, bu kez de çikolataya bandırdığı muzu yerken çekilmiş görüntülerini hayranlarıyla paylaştı. Mila'nın videosu kısa sürede birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Gelin Adayı Naz Mila'nın Muz Yerken Çektirdiği Video Sosyal Medyayı Salladı

NAZ MİLA KİMDİR?

Zuhal Topal'ın sunduğu Evleneceksen gel isimli izdivaç programında gelin adayı olarak tanınan Naz Mila aslen Azerbaycan'lıdır.

Yarışma ve sonrasında sosyal medya hesaplarından sıkça cesur paylaşımları ile adından söz ettiren Naz Mila bir dönem Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu ile birlikte görüntülenmiştir.

Gelin Adayı Naz Mila'nın Muz Yerken Çektirdiği Video Sosyal Medyayı Salladı

Daha önce bir kez evlenen Naz Mila'nın eski evliliğinden Milana isminde bir kızı vardır. 1991 yılında dünyaya gelen Naz Mila'nın burcu Koç'tur.

Son Dakika Magazin Gelin Adayı Naz Mila'nın Muz Yerken Çektirdiği Video Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement