Gelin Adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 Yıl Sonra Canlı Yayında Yüzleşti - Son Dakika
Magazin

Gelin Adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 Yıl Sonra Canlı Yayında Yüzleşti

Yıllar önce yayınlanan 'Gelinim Olur musun?' programının fenomen isimleri Semra Kaynana ve gelin adayı Sinem Umaş, 15 yıl sonra canlı yayında yüzleşti. Umaş, "Semra Hanım benim iç çamaşırıma kadar söyleyerek rezil etti" diyerek ateş püskürdü.

04.04.2019 11:37  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir döneme damga vuran Gelinim Olur musun? yarışmasının fenomen ismi Semra Kaynana Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu.

Yarışmada oğlu Ata Türk'ün görüştüğü gelin adayı Sinem Umaş'la yıldızı bir türlü barışmayan Semra Yücel, yıllar telefonla karşı karşıya geldi.

"OĞLUM, SİNEM'LE EVLENİRSE BAR KÖŞELERİNDE ÖLDÜRÜLÜR"

Sinem Umaş'ın "Oğlum Sinem'le evlenirse bar köşelerinde öldürülür" sözlerinin üzerine açıklama yapan Semra Yücel, şunları söyledi:

Ben hiçbir zaman 'oğlum Sinem'le evlenirse bar köşelerinde öldürülür' demedim. Kesinlikle böyle bir şey yok. Sinem istediği yere gidebilir, bu kimseyi de ilgilendirmez. Ama tekrar ediyorum ben kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey demedim.

Kızlar yarışmaya oynamaya gelmişti, biz ise dinlenmeye… Oğlumu da beni de hayat çok yormuştu, biz yarışmaya girdikten sonra ne olduğunu öğrendik orada. Sonradan öğrendim şimdi şimdi anlıyorum… O yarışmada sevgi yoktu. Hale ile Ahmet evlendi çok kısa bir süre sonra ayrıldı. Evi arabayı alalım sonra da boşanalım. Evlilik bu değildir…

Gelin Adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 Yıl Sonra Canlı Yayında Yüzleşti

"SEMRA HANIM İÇ ÇAMAŞIR GÖRÜNÜYOR DİYEREK BENİ REZİL ETTİ"

Semra Yücel'in açıklamalarının ardından programa telefonla bağlanan Sinem Umaş kendini şu sözlerle savundu: "Semra hanım yalan atıyor, benim programda iç çamaşırım görünüyor diye millete rezil etti. Kendisini lütfen melek göstermesin. Yarışmadan sonra program sunan ve program program gezen kendisi değil miydi?

10 yıl sonra ilk kez konuşuyoruz. O zaman 19 yaşımdaydım ve kendimi savunamıyordum. Benim iç çamaşırıma kadar konuştu ama ben ona saygıda hiçbir zaman kusur etmedim.

Gelin Adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 Yıl Sonra Canlı Yayında Yüzleşti

"15 YIL GEÇTİ ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ"

Kaç sene geçti, o zamandan bu zaman kadar bir kez bile 'Sinem'i kırdım, özür dilerim' demedi. Ben o zamanlar net hatırlıyorum bana yapmadığınızı bırakmadınız. Kendi kızı da var, bir anne başka bir annenin kızını bu kadar rezil eder mi? 15 yıl geçti bir kez bile özür dilemedi.

"HAKKIMI HELAL ETMEYECEĞİM"

'O genç bir kız ben onun kalbini kırdım' demedi. Semra Hanım o dönem beni kötü gösterdi. Ama hala diyor ki 'ben Sinem'i kırmadım, özür de dilemiyorum. Asla da dilemem' Ben de kendisine asla hakkımı helal etmeyeceğim. Ben kendisine hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım. Ata'nın vefat ettiği günün ertesi günü gittim evine. Bana sarıldı, 'senden çok özür diliyorum, beni affet et' dedi.

Gelin Adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 Yıl Sonra Canlı Yayında Yüzleşti

"ÖZÜR DİLEMEYECEĞİM"

Sinem Umaş'ın açıklamalarına Semra Kaynana'nın cevabı ise şu oldu, 'Pijama olayı doğrudur. Şeffaf bir pijamaydı, 'kendisine dikkat et, bunu giyme içi görünüyor' dediğim doğrudur. Cenazeye geldi kendisi. Ama ben ondan özür falan dilemedim. Dilemeyeceğim de... Kimse kimseyi sevmek zorunda da değil."

Gelin Adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 Yıl Sonra Canlı Yayında Yüzleşti
Gelin Adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 Yıl Sonra Canlı Yayında Yüzleşti

Son Dakika Magazin Gelin Adayı Sinem Umaş ile Semra Kaynana 15 Yıl Sonra Canlı Yayında Yüzleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Kadın : Sinem e pavyon da çalışıyor demişti Sinem sinir krizi geçirip Allah inşallah sana evlat acısı yaşatır demişti hiç unutmam. Çok ahlaksız sirret bir kadın Semra kaynana. Oğlu Otel köşelerinde uyuşturucu ve yanında bir kadınla beraberken öldü. Büyük konuşmamak lazım 14 2 Yanıtla
  • ...: ee şimdi niye bunlar tekrar hortladi 11 2 Yanıtla ...: bos yapma 1 2
  • Feryal : Az yapmadi Sinem'e, herkes gördü. Ata'yada yazik gencecik gitti..Allah Rahmet Eylesin 11 1 Yanıtla
  • Zeynep: Şöhret kimine yarıyor kiminin de hayatını alt üst ediyor..Semra kaynana ve oğlu kötü etkilendiler.. 8 0 Yanıtla
  • kötü kedi şerafettin: Daldan dala Daldan dala aşığım ben aşığım :D 5 3 Yanıtla
  • Paşalı: Ulan şöhret uğruna evladını kaybettin hala tv lerde geziyorsun yazıklar olsun 7 0 Yanıtla
  • Iyi de bizene: Bizene bizene çarşı pazarı etkiliyor mu bu haber 3 1 Yanıtla
  • sad: savaş ay ahsen tv kopyası fitnetullah 0 0 Yanıtla
  • Fikret : Bir gerçek var o da güzelim Oğlan öldü yazık oldu. Bençe Ata ve Sinem birbirlerine çok yakışdı Evleniçeklerdi ama çadalos Kadın bırakmadı sevenleri ayırmayın sonu kötü. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement