Çıkan tartışma sırasında eline aldığı av tüfeğiyle gelinini sırtından vurdu - Son Dakika
Hukuk

Çıkan tartışma sırasında eline aldığı av tüfeğiyle gelinini sırtından vurdu

Çıkan tartışma sırasında eline aldığı av tüfeğiyle gelinini sırtından vurdu

Aydın'da 84 yaşındaki adam, geliniyle bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Gözü dönen adam, eline aldığı av tüfeği ile gelinini sırtından vurdu. Ağır yaralanan kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

17.04.2021 15:29  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 12.30 sıralarında, Yenimahalle Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Bayram K. (84) ile gelini Fatma K. (58) arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Bayram K., tartışma sırasında evden aldığı av tüfeğini gelinine doğrultarak, ateşledi.

AĞIR YARALANDI

Tüfekten çıkan saçmalarla Fatma K., sırtından ağır yaralandı. Yakınlarının haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Fatma K., sağlık görevlilerince ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Fatma K.'nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Gelinini tüfekle vuran Bayram K. ise tüfeğiyle polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Hukuk Çıkan tartışma sırasında eline aldığı av tüfeğiyle gelinini sırtından vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Pol: Av tüfeği oh çok iyi olmuş hayvanların ahı çıkıyor 12 21 Yanıtla d.d: Hiç tanımadığı insana bile bu kadar nefret besleyebilen biri hayvan sever olamaz en fazla gösteriş yapıyordur. 15 1
  • irfan04: ya neden her tartismada silaha sariliyorlar .konusarak problem hal edilmezmi 6 2 Yanıtla
  • olmaz olsun: her yerde de silah mar 5 1 Yanıtla
  • Uyumlu: İnsanlar yaşlandıkça daha tahammülsüz ve sabırsız oluyo tamam onlar bsşımızın tacı ama bu kadarı da fazla 2 2 Yanıtla

Advertisement